Zyban

alk. 94,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Bupropion
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Zyban?

Zybanin vaikuttava aine on bupropioni. Tämä aine säätelee noradrenaliinin ja dopamiinin määrää aivoissa. Nämä aineet ovat tärkeitä tunteiden ja mielialan kannalta. Zyban on saatavana tabletteina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit käyttää Zybania, jos haluat lopettaa tupakoinnin, masennukseen tai ADHD:hen.

Miten Zyban toimii?

Tabletit voidaan ottaa vesilasillisen kanssa. On tärkeää, ettei tabletteja pureskella. Näissä on suojapinnoite, joka vapauttaa Zybanin vaikuttavaa ainetta tasaisesti koko päivän ajan, joten se vaikuttaa pidempään. Jos tämä pinnoite rikkoutuu, aine vapautuu välittömästi, mikä ei ole tehokasta.

Kuinka kauan ja kuinka usein käytät lääkettä, riippuu tilastasi. Jos otat annoksen vain kerran päivässä, tee se aamulla. Tämä vähentää unihäiriöiden riskiä. Saat tämän annoksen myös, jos otat lääkkeen kahdesti päivässä. Toinen annos on otettava myöhään iltapäivällä. Näiden välillä on oltava vähintään 8 tuntia.

Seuraavassa on yhteenveto sen käytöstä eri olosuhteissa:

Tupakkariippuvuus: Ensimmäisen viikon aikana tupakointia ei tarvitse vielä lopettaa. Teet tämän toisella viikolla. Sinun on yleensä otettava tätä lääkettä yhdeksän viikon ajan. Jos tupakoit edelleen 7 viikon kuluttua, hoito lopetetaan, eikä lääke enää tehoa sinuun.

Masennus: käytä tätä lääkettä 6 viikon ajan. Jos olosi ei parane tämän jälkeen, lopeta lääkkeen käyttö. Jos huomaat parannusta, voit käyttää Zybania 6 kuukautta tai pidempään. Tämä vähentää masennuksen uusiutumisen riskiä.

ADHD: Saatat huomata tuloksia jo muutaman viikon kuluttua. Jos lääke tehoaa, käytä sitä pidempään.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Zyban on erittäin tehokas kaikissa edellä mainituissa olosuhteissa, jos sitä käytetään oikeassa annoksessa.

Älä käytä tätä lääkettä alkoholin kanssa tai ajaessasi. Älä käytä Zybania, jos imetät. Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä hoidon aikana: unettomuus, ruoansulatuskanavan häiriöt, päänsärky ja suun kuivuminen. Poikkeustapauksissa myös uneliaisuus, vapina, ahdistuneisuus, korvien soiminen, näön hämärtyminen, kuume ja ihottuma. Harvinaisempia ovat seuraavat haittavaikutukset: hallusinaatiot, maksasairaudet, sydänsairaudet, verenpainehäiriöt: liian korkea tai liian matala verenpaine.

Zybania ei saa yhdistää seuraavien lääkkeiden kanssa: tietyt masennuslääkkeet (vortioksetiini, venlafaksiini, doksepiini, dosulepiini…), ADHD-lääke (atomoksetiini), psykoosilääkkeet (aripipratsoli, perfenatsiini, risperidoni) ja metoprololi. On myös haitallista käyttää sitä tamoksifeenin ja HIV-lääkkeiden kanssa.

Osta Zyban

Apothekon.fi-sivustolta voit ostaa Zybania ilman reseptiä. Voit saada reseptin Zybanille GMC-rekisteröidyn lääkärin online-konsultaation kautta. Tietenkin vain, jos tämän lääkkeen käyttö ei aiheuta sinulle terveysriskejä. Järjestämme sitten nopean ja huomaamattoman toimituksen ilmoittamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT