Zovirax

alk. 58,30 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Aciclovir
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Zovirax?

Zovirax on viruksen estäjä, jota käytetään esimerkiksi huuliherpeksen ja vyöruusun hoitoon. Lääke sisältää asikloviiria. Voit ostaa Zoviraxia voiteena tai tabletteina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit käyttää Zoviraxia virusinfektioiden hoitoon. Sitä käytetään pääasiassa huuliherpeksen ja vyöruusun hoitoon.

Herpesvirus aiheuttaa huuliherpeksen. Kun virus on saanut tartunnan, se pysyy elimistössäsi ikuisesti, ja voit saada herpeksen uudelleen ja uudelleen. Tämä tapahtuu yleensä heikentyneen vastustuskyvyn aikana (sairaus, väsymys, stressi…). Joillakin ihmisillä virus pysyy elimistössä, mutta se ei koskaan murru läpi.

Vyöruusu on varicella zoster -viruksen aiheuttama ihon ja hermojen infektio, joka aiheuttaa kaistaleen kaltaista ihottumaa. Ihosi voi kutista ja saatat kokea voimakasta kipua.

Miten Zovirax toimii?

Akikloviiri on Zoviraxin vaikuttava aine. Se on viruslääke ja se hoitaa huuliherpeksen oireita. Tämä on mahdollista vain silloin, kun herpesvirus puhkeaa. Herpesvirus valmistaa RNA-polymeraasia ja muuntaa sen sitten DNA-polymeraasiksi. Virus tarvitsee tätä ainetta jatkaakseen olemassaoloaan. Asikloviiri estää tämän muuntumisen, joten virus ei voi jatkaa lisääntymistään. Se neutralisoi viruksen ja antaa immuunijärjestelmän tukahduttaa sen (väliaikaisesti).

Hakemus

Levitä voidetta ohut kerros rakkuloihin. Pese kätesi hyvin sen jälkeen! Tabletit voidaan niellä veden kanssa. Liuota tabletit veteen ennen niiden nielemistä.

Vuorokausiannosten määrä riippuu taudin vakavuudesta. Enintään 4-5 annosta päivässä. Odota 4 tuntia jokaisen annoksen välillä. Jos sinulla on toistuva huuliherpes, ota tätä lääkettä 5 päivän ajan. Jos sinulla on huuliherpes ensimmäistä kertaa, käytä tätä lääkettä 9-10 päivän ajan.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Zovirax on tehokas virusinfektioiden, kuten huuliherpeksen ja vyöruusun, hoidossa. Tämä lääke hoitaa oireita, mutta ei pysty poistamaan itse virusta. Se varmistaa kuitenkin, että immuunijärjestelmä voi tilapäisesti tukahduttaa viruksen. Virus on kuitenkin aina läsnä elimistössä.

Hoito on tärkeää aloittaa heti, kun havaitset oireet. Esimerkiksi huuliherpes voi aiheuttaa pistelyä huulessa.

Jos olet yli 60-vuotias, sairastut vyöruusuun todennäköisemmin. Ole siis valppaana.

Osta Zovirax

Voit ostaa Zoviraxia ilman lääkärin määräämää reseptiä täältä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT