Zolmitriptan

74,80 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Zolmitriptaani
Osasto:

Kuvaus

Mitä zolmitriptaani on?

Zolmitriptaani on lääke, joka sisältää vaikuttavaa ainetta zolmitriptaania. Tämä lääke hoitaa migreenikohtauksen oireita ja lievittää kipua. Voit ostaa zolmitriptaania sulavina tabletteina, joista kukin sisältää 2,5 mg zolmitriptaania.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät zolmitriptaania migreenin hoitoon. Tietyt ärsykkeet voivat laukaista migreenikohtauksen. Näitä ovat esimerkiksi stressi, väsymys, unen puute, kofeiini, tietyt elintarvikkeet, alkoholi, kehon hormonaaliset muutokset ja niin edelleen. Kohtaukselle on ominaista sykkivä päänsärky. Jotkut ihmiset tuntevat, että kohtaus on tulossa, koska he näkevät tummia pisteitä tai valon välähdyksiä.

Miten zolmitriptaani toimii?

Migreenissä aivoja ympäröivät verisuonet tulehtuvat. Verisuonet laajenevat. Tämä aiheuttaa kipua ja muita oireita. Triptaanilääkkeet, kuten zolmitriptaani, stimuloivat aivojen serotoniinireseptoreita. Nämä reseptorit puolestaan saavat aivojen verisuonet supistumaan. Kipu ja muut oireet vähenevät.

Tärkeää: Älä käytä tätä lääkettä ennaltaehkäisyyn. Käytä sitä vain, jos sinulla on todella kohtauksen oireita.

Ohjeet

  • Ota 1 tabletti päänsäryn alussa.
  • Älä ota enempää kuin 1 tabletti 24 tunnin aikana. Vain jos sinulla on toistuvia oireita
  • voit ottaa toisen annoksen. Tämä on tehtävä yli 2 tuntia viimeisen annoksen jälkeen.
  • Älä koskaan ota yli 2 tablettia 24 tunnin aikana!
  • Älä käytä tätä lääkettä ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Zolmitriptaani on tehokas migreenin oireiden hoidossa ja kivun lievittämisessä. On tärkeää tietää, että tällä lääkkeellä ei voida estää migreenikohtausta, eikä se siten voi taata, ettei sinulle enää koskaan tule uutta kohtausta. Älä käytä tätä lääkettä ennaltaehkäisyyn. Maailmanlaajuisesti 18 prosenttia naisista ja 6 prosenttia miehistä kärsii migreenistä. Tutkijat uskovat, että tämä voi periytyä geneettisesti, mutta lisätutkimuksia tarvitaan.

Zolmitriptaania käytettäessä voi esiintyä seuraavia haittavaikutuksia: pahoinvointi, uneliaisuus, huimaus, epäsäännöllinen sydämen syke, lihaskipu … Täydellinen luettelo on esitteessä.

Tärkeää: Älä juo alkoholia äläkä aja autoa.

Osta Zolmitriptan

Osta Zolmitriptan verkossa ilman reseptiä? Meiltä voit tilata tämän lääkkeen ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö sen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT