Zoely

alk. 105,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Estradioli/Nomegestroliasetaatti

Kuvaus

Mikä on Zoely?

Zoely on suun kautta otettava ehkäisypilleri, joka sisältää estradiolia (estrogeeniin liittyvä hormoni) ja nomegestrolia (progestiiniin liittyvä hormoni). Nämä ovat naisen sukupuolihormoneja, joilla on merkitystä hedelmällisyyskierrossa.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Tätä pilleriä käytetään estämään raskaaksi tuleminen. Se voi myös tehota epänormaaliin emätinverenvuotoon, kuukautiskipuihin, akneen, endometrioosiin ja kuukautisten viivästymiseen.

Miten Zoely toimii?

Aloita pillerin ottaminen kuukautisten ensimmäisenä tai viidentenä päivänä. Jos aloitat viidentenä päivänä, sinun on harrastettava seksiä kondomin kanssa seitsemän päivän ajan. Sen jälkeen sinun on otettava valkoinen pilleri 24 päivän ajan ja keltainen pilleri 4 päivän ajan. Näissä keltaisissa pillereissä ei ole vaikuttavaa ainetta. Keltaisen pillerin viimeisen päivän jälkeen aloitat uuden nauhan.

Sinä päivänä, kun otat keltaisia tabletteja, sinulla on kuukautisten kaltaista verenvuotoa. Se ei ole haitallista, jos verenvuoto ei ole kokonaan loppunut keltaisen pillerin neljäntenä päivänä.

Jos oksennat tai sinulla on ripuli 4 tuntia pillerin ottamisen jälkeen, ota toinen pilleri. Ota pilleri tiettyyn aikaan. Näin unohdat sen todennäköisesti helpommin. Lue pakkausselosteesta ohjeet siitä, mitä tehdä, jos unohdat ottaa pillerin. Se riippuu siitä, millä viikolla unohdat ottaa sen.

Voit ottaa pillerin 35-vuotiaaksi asti. Jos olet 35-vuotias ja tupakoit, on parasta vaihtaa toiseen ehkäisymenetelmään. Sydän- ja verisuonitautien riski voi olla suurempi.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Kuten muutkin ehkäisypillerit, Zoely on 99-prosenttisen luotettava. Voit ajaa autoa ja juoda alkoholia tämän pillerin käytön aikana. Sinulla voi esiintyä jonkin verran verenvuotoa pysäytysviikon ulkopuolella. Tämä häviää yleensä kolmen kuukauden kuluttua. Riski on suurempi, jos jätät lopettamisviikon väliin tai jos tupakoit. Harvinaisissa tapauksissa saatat saada päänsärkyä ja vatsakipuja. Saatat myös kokea pahoinvointia ja rintojen arkuutta. Saatat lihoa ja kärsiä mielialan vaihteluista (ärtyneisyys, masennus). Saatat myös olla vähemmän halukas harrastamaan seksiä.

Älä yhdistä tätä pilleriä rintasyöpä-, epilepsia- ja (lamotrigiini), HIV- ja B-hepatiittilääkkeiden kanssa.

Zoelyn ostaminen

Ostaminen Zoely meiltä on turvallista, varmaa ja laillista. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö sen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT