Zocor

alk. 89,10 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Simvastatiini

Kuvaus

Mikä on Zocor?

Zocor on statiinilääke, jota käytetään veren kolesterolitason alentamiseen. Tämä auttaa ehkäisemään sydän- ja verisuonitauteja. Voit ostaa Zocoria eri annoksina: 10, 20, 40 ja 80 mg simvastatiinitabletit.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Kolesteroli auttaa elimistöä tuottamaan tervettä solukudosta. Liika kolesteroli ei kuitenkaan ole hyväksi. Zocoria käytetään veren kolesterolipitoisuuden alentamiseen. On tärkeää alentaa tätä veritasoa, koska se voi johtaa sydän- ja verisuonitauteihin.

Jos olet diabeetikko tai sinulla on korkea verenpaine, kolesterolipitoisuutesi on todennäköisemmin korkea.

Myös elämäntapa voi olla syynä korkeaan kolesteroliin. Et ehkä liiku tarpeeksi, syöt liikaa rasvaa, juot paljon alkoholia tai tupakoit paljon. Näiden tekijöiden lisäksi tila voi olla myös perinnöllinen.

Miten Zocor toimii?

Keho imee kolesterolia ruoasta ohutsuolen kautta. Näin kolesteroli pääsee vereen. Lisäksi elimistö tuottaa itse kolesterolia. Tämä tapahtuu maksassa olevan HMG-CoA-reduktaasientsyymin avulla. Simvastatiini estää tätä entsyymiä. Tämän seurauksena maksa tuottaa vähemmän rasvaa ja veressä on vähemmän kolesterolia. Sydän- ja verisuonitautien riski pienenee.

Ohjeet

  • Ota 1 tabletti päivässä. Tarvittaessa ota pienen vesimäärän kanssa.
  • Aloitusannos on yleensä yksi 10 tai 20 mg:n tabletti päivässä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Zocor alentaa tehokkaasti veren kolesterolitasoja ja vähentää siten sydän- ja verisuonitautien riskiä. 4 viikon kuluttua voit nähdä, toimiiko lääke sinulle. Tämän jälkeen verestä voidaan mitata veren rasva-arvot. Tarvittaessa annosta voidaan säätää (suuremmaksi tai pienemmäksi).

On erittäin tärkeää, että mukautat ensin elämäntapasi. Pidä yllä mukautettua ruokavaliota (syö vähemmän rasvaa, juo vähemmän alkoholia ja älä tupakoi) ja harrasta riittävästi liikuntaa. Jos tämä ei vaikuta, voit kokeilla Zocoria.

Mahdolliset haittavaikutukset: ruoansulatuskanavan ongelmat, huimaus, päänsärky, ripuli, unettomuus, lihaskipu….. Täydellinen luettelo on pakkausselosteessa.

Osta Zocor

Osta Zocor verkossa ilman reseptiä? Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT