Zithromax

alk. 51,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Azithromycin

Kuvaus

Mikä on Zithromax?

Zithromax sisältää atsitromysiiniä. Tämä on makrolidiantibiootti, joka taistelee bakteereja vastaan. Lääkäri määrää Zithromaxia bakteerien aiheuttamien infektioiden hoitoon. Zithromaxia on saatavana tabletteina ja suspensioina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Zithromaxia määrätään bakteeri-infektioiden torjuntaan. Näitä ovat hengitystieinfektiot, kuten keuhkokuume, hinkuyskä, välikorvan infektiot…. ja ihoinfektiot, kuten erysipelas. Lisäksi voit käyttää Zithromaxia tiettyjen sukupuolitautien torjuntaan: klamydia, tippuri ja chancroid (pehmeä chancre). Antibiootti auttaa myös borrelioosiin, ripuliin ja kystisen fibroosin aiheuttamaan keuhkokuumeeseen.

Miten Zithromax toimii?

Atsitromysiini torjuu bakteereja estämällä niiden kasvua. Kurssin pituuden määrää lääkäri. Se kestää yleensä 1-5 päivää. Lääke alkaa vaikuttaa 2-3 tunnin kuluttua. Huomaat, että oireet häviävät muutaman päivän kuluttua. Jatka hoitoa loppuun asti.

Ota yksi tabletti puolen lasillisen veden kanssa. Jos otat suspensiota, mittaa ensin oikea määrä mittalusikalla tai annostusruiskulla. Voit huuhdella suspensiossa olevan kitkerän maun pois lasillisella vettä tai hedelmämehua sen ottamisen jälkeen. Saatat saada pahoinvointia tai vatsakipua tämän lääkkeen ottamisen jälkeen. Tässä tapauksessa voit ottaa Zithromaxin ruoan kanssa.

Yleensä sinun on otettava yksi annos kerran päivässä. Tee siitä helppoa itsellesi ja valitse sille tietty aika. Muissa tapauksissa sinun on ehkä otettava yksi tabletti kaksi tai kolme kertaa viikossa. Tässä tapauksessa on suositeltavaa valita kiinteät päivät. Näin on epätodennäköisempää, että unohdat annoksen. Voit ottaa tämän lääkkeen ennen ateriaa, aterian aikana tai sen jälkeen.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

On tärkeää, että jatkat lääkkeen käyttöä loppuun asti. Vaikka infektio näyttäisi parantuneen, eläviä bakteereja voi olla edelleen jäljellä. Viimeiset tabletit tappavat myös nämä. Ruuansulatuskanavan oireiden lisäksi poikkeustapauksissa voi esiintyä päänsärkyä, huimausta, makuhäiriöitä sekä käsien ja jalkojen pistelyä. Myös unihäiriöitä, väsymystä ja ihottumaa voi esiintyä. Zithromaxilla voi olla yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa. Älä käytä tätä antibioottia yhdessä antikoagulanttien (asenokumaroli ja fenprokumoni), migreenilääkkeiden: ergotamiinin ja siklosporiinin kanssa. Älä myöskään ota yhdessä sydämen vajaatoimintaan ja rytmihäiriöihin tarkoitetun digoksiinin ja lavantautirokotekapseleiden kanssa. Zithromax lisää näiden lääkkeiden haittavaikutuksia ja estää lavantautirokotekapselien vaikutusta. Älä käytä tätä lääkettä, jos olet raskaana.

Osta Zithromax

Voit ostaa Zithromaxia täältä ilman reseptiä. Ilman oman lääkärin reseptiä, vaikka tämä lääke vaatii reseptin. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT