Yasmin

alk. 54,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Yasmin
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Yasmin?

Yasmin on ehkäisypilleri. Tämä pilleri sisältää etinyyliestradiolia (estrogeenihormoni) ja drospirenonia (progestiinihormoni). Nämä hormonit ovat tärkeitä hedelmällisyyskierron kannalta. Se on sub-50-pilleri, mikä tarkoittaa, että se sisältää alle 50 grammaa estrogeenihormonia pilleriä kohti.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät Yasminia ehkäisypillerinä raskauden ehkäisemiseksi. Pillereitä voi käyttää myös kuukautisten viivästyttämiseen tai jos kuukautiset ovat kivuliaat. Yasminia voidaan käyttää myös akneen ja endometrioosiin.

Miten Yasmin toimii?

Aloita ensimmäisen pillerin ottaminen kuukautisten ensimmäisenä päivänä. Jos tämä ei ole mahdollista, voit aloittaa myös viidentenä päivänä. Jälkimmäisessä tapauksessa on tärkeää käyttää kondomia seksin aikana 7 päivän ajan.

Ota pilleri tiettyinä aikoina. Näin et ole vaarassa unohtaa pilleriä. Oletko kuitenkin unohtanut ottaa pillerin? Noudata sitten pakkausselosteessa kuvattuja vaiheita. Tämä riippuu siitä, millä viikolla unohdit ottaa pillerin. Jos oksennat tai saat ripulin 4 tunnin kuluessa pillerin ottamisesta, sinun on otettava uusi pilleri.

Ota pilleri 21 päivän ajan ja jätä se sitten ottamatta 7 päivään. Nämä seitsemän päivää ovat lepoaika, taukoviikko.

Haluatko viivästyttää kuukautisia? Sen jälkeen voit jatkaa pillerin ottamista lepoviikolla, kunnes voit ja haluat saada kuukautiset uudelleen. Voit tehdä tätä jopa vuoden ajan.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Kuten monet muutkin ehkäisyvalmisteet, Yasmin on 99-prosenttisesti tehokas ei-toivottua raskautta vastaan.

Sinulla ei välttämättä ole verenvuotoa pillerittömän viikon aikana. Tämä riski kasvaa, jos tupakoit tai jos jätät aloitusvaiheen väliin. Saatat saada päänsärkyä, vatsakipuja tai pahoinvointia Yasminin käytön aikana. Saatat lihoa, rintasi voivat tuntua kipeiltä ja saatat kokea mielialan vaihteluita (masennusta, lievää ärtyneisyyttä…). Poikkeustapauksissa sinulla voi olla enemmän tai vähemmän halua harrastaa seksiä tai kuukautiset voivat jäädä pois.

Tämän pillerin avulla voit ajaa ja juoda alkoholia ongelmitta. Älä käytä tätä pilleriä yhdessä rintasyöpälääkkeiden, epilepsialääkkeiden (lamotrigiini), HIV:n ja C-hepatiitin kanssa. Älä käytä lääkkeitä, joissa on sappihappoja sitovia hartseja.

Osta Yasmin

Jos et jostain syystä halua mennä lääkäriin tai apteekkiin, voit ostaa Yasminia meiltä ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT