Xyzal

73,10 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Levocetirizine Dihydrochloride
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Xyzal?

Xyzal on allergialääke, jonka vaikuttava aine on levosetiritsiini. Se on hyvä vaihtoehto, jos et pidä nenäsumutteen käytöstä allergisen nuhan hoitoon tai jos sen käyttö on vaikeaa. Voit ostaa tätä lääkettä tabletteina tai juomana.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Xyzal on hyödyllinen vähentämään oireita, jotka johtuvat elimistön allergisesta reaktiosta tietyille ärsyttäville aineille (siitepöly, eläinten karvat ja pölypunkit). Mahdollisia oireita voivat olla nenän limakalvojen ja silmien ärsytys, kutina ja nokkosihottuma. Kun nenä on ärtynyt, sitä kutsutaan allergiseksi nuhaksi. Sinulla on aivastelua ja tukkoinen tai vuotava nenä. Nämä oireet johtuvat siitä, että elimistö on yliherkkä ärsykkeille, jotka laukaisevat immuunivasteen.

Miten Xyzal toimii?

Levosetiritsiini on Xyzalin vaikuttava aine. Keho reagoi immuunivasteella ärsykkeisiin (koirankarvat, siitepöly, pölypunkit…). Tämä aiheuttaa histamiinin vapautumisen. Aine, joka aiheuttaa allergisia oireita. Levosetiritsiini estää histamiinin vaikutusta. Tämä vähentää myös oireita.

Kuinka käyttää

  • Ota tabletit rikkomatta niitä. Voit tehdä tämän vesilasillisen kanssa.
  • Voit laimentaa lääkkeen vedellä juomaksi tai ottaa sen laimentamattomana.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Tämä lääke lievittää ja vähentää tehokkaasti allergisen reaktion oireita. Xyzal alkaa vaikuttaa noin tunnin kuluttua ja kestää 24 tuntia. Jos tiedät etukäteen, että joudut kosketuksiin herkästi ärsyttävien aineiden kanssa, voit ottaa annoksen etukäteen. Lääke on tehokas myös silloin, jos kärsit oireista koko ajan. Tämä edellyttää kuitenkin lääkkeen ottamista joka päivä.

Usein nenän huuhtelu suolaliuoksella ei riitä huuhtelemaan ärsyttäviä aineita pois. Silloin Xyzal voi tarjota sinulle ratkaisun. Suolaliuoksen käyttö yhdessä Xyzalin kanssa on sallittua, ja se näyttää olevan erittäin tehokasta.

Mahdolliset haittavaikutukset: päänsärky, suun kuivuminen, uneliaisuus, huimaus, väsymys, vatsakipu.

Älä käytä tätä lääkettä yhdessä alkoholin kanssa.

Osta Xyzal

Voit ostaa Xyzal-valmistetta meiltä ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö sen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT