Xifaxanta

81,55 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mitä Xifaxan on?

Xifaxan on lääke, jota käytetään matkaripulin hoitoon. Tähän käytetään antibioottia rifaksimiinia, joka vaikuttaa vatsaan ja suolistoon. Voit ostaa Xifaxania tabletteina, jotka sisältävät 200 mg rifaksimiinia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät Xifaxania matkustajaripulin ja sen oireiden hoitoon. Tilalle on ominaista vetiset ulosteet ja tiheämpi tarve käydä vessassa. Saatat myös kokea päänsärkyä tai vatsakipua. Ruokahaluttomuus ja pahoinvointi ovat myös oireita.

Ripulin aiheuttaa kampylobakteeri- ja E. coli -bakteerien aiheuttama infektio tai gastroenteriitti. Kyse voi olla virus- tai bakteeritulehduksesta, jonka voi saada helpommin ulkomailla kuin kotimaassa.

Yritä juoda mahdollisimman paljon puhdasta juomavettä matkustaessasi ja syödä puhtaissa paikoissa. Hoito on tärkeää, koska tämä tila voi johtaa nestehukkaan.

Miten Xifaxan toimii?

Rifaksimiini on antibiootti, joka vaikuttaa vatsassa ja suolistossa. Antibiootti tappaa bakteerit. Tämä johtuu siitä, että se ei enää pysty tuottamaan entsyymejä, joita se tarvitsee lisääntyäkseen. Bakteerit eivät voi enää kasvaa, ja immuunijärjestelmämme pääsee näin eroon infektiosta.

Ohjeet

  • Ota yksi tabletti 8 tunnin välein.
  • Niele veden kanssa.
  • Käytä 3 päivän ajan.
  • On tärkeää juoda riittävästi vettä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Xifaxan on tehokas matkailijan ripulin hoidossa. Tämä tila on hoidettava. Se voi johtaa kehon kuivumiseen. Usein tila häviää itsestään muutaman päivän kuluttua. Jos näin ei ole, voit jatkaa lääkkeen käyttöä. Juo aina runsaasti puhdasta vettä.

Älä juo alkoholia, jos kärsit matkaripulista, sillä se voi pahentaa oireita.

Mahdolliset haittavaikutukset: päänsärky, turvotus, huimaus, ripuli, kuume, pahoinvointi …. Poikkeustapauksissa voi esiintyä myös hengenahdistusta, kurkun ja huulten kuivumista, yskää, sydämen sykkeen nousua… Lue pakkausselosteesta täydellinen luettelo haittavaikutuksista.

Osta Xifaxan

Osta Xifaxan ilman reseptiä? Meiltä voit tilata tätä lääkettä matkaripuliin verkossa ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö sen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen..

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT