Warticon

alk. 80,30 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet PodophylloToxin
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Warticon?

Warticon on lääke, jota käytetään sukuelinten syylien hoitoon ja joka sisältää podofyllotoksiinia. Tämä on aine, joka estää solujen kasvua. Warticon on saatavana liuoksena tai voiteena. Voidetta käytetään estämään sukupuolielinten syylien kasvua.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Warticon-valmistetta käytetään kondylomata acuminata (sukuelinten syylien) hoitoon. Nämä syyliä ovat pieniä ihonvärisiä kyhmyjä, joissa on kukkakaalimainen pinta. Niitä esiintyy peräaukon ja sukupuolielinten ympärillä. Syylät saa virustartunnan kautta. Voit myös tartuttaa muita seksuaalisessa kontaktissa. On tärkeää käyttää kondomia tartunnan sattuessa. Voit ostaa Warticon itse ja tehdä hoidon.

Miten Warticon toimii?

Pääsääntöisesti liuosta tai voidetta on käytettävä kahdesti päivässä viikossa, enintään kolmena päivänä peräkkäin. Sen jälkeen sinun on pidettävä 4 päivän tauko. Tee tätä enintään 5 viikon ajan lääkärisi kanssa neuvotellen. Toisen ja kolmannen päivän jälkeen saatat huomata, että iho syylän ympärillä muuttuu punaiseksi ja kivuliaaksi. Tämä on hyvä merkki. Syylä katoaa. Podofyllotoksiini estää ihosolujen kasvua ja torjuu ja tappaa viruksen tartuttamat solut.

On tärkeää puhdistaa iho saippualla ja vedellä ennen levittämistä ja kuivata se sitten huolellisesti. Suojaa iho syylän ympärillä vaseliinilla tai sinkkivoiteella. Tällä tavoin et voi vahingoittaa tuotteella ehjää ihoa. Levitä nestettä syylään mukana toimitetulla muovitikulla. Anna nesteen kuivua perusteellisesti.
Hoidon jälkeen alue, johon levitit voidetta, voi tuntua hieman kipeältä ja polttaa. Tämä vie vain muutaman minuutin. Ota yhteys lääkäriin, jos tämä ei poistu.

Ilmoitus:

Vältä kosketusta silmien tai silmäluomien kanssa. Voide on hyvin ärsyttävää. Neste on myös syttyvää, joten älä käytä sitä tulen lähellä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Warticon-hoidon jälkeen noin kolme neljäsosaa potilaista paranee. Neljänneksellä hoidetuista syyliä saattaa tulla takaisin jonkin ajan kuluttua. Poikkeustapauksissa alue, johon olet levittänyt lääkettä, voi alkaa vuotaa verta, turvota tai muodostaa haavauman. Ota tässä tapauksessa yhteyttä lääkäriin. Warticonilla ei ole yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa. Älä kuitenkaan käytä tätä lääkettä, jos olet raskaana.

Osta Warticon

Jos kärsit sukuelinten syylistä ja et halua mennä lääkäriin itse hoitoon. Sitten voit ostaa Warticon täällä ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT