Vitaros

alk. 142,50 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Alprostadil
Osasto:

Kuvaus

Mitä Vitarot ovat?

Vitaros on erektiohäiriöihin tarkoitettu voide. Se antaa jäykemmän ja pitkäkestoisemman erektion ja sisältää vaikuttavaa ainetta alprostadiilia. Voit ostaa Vitarosia annoksina, joissa on 3 mg alprostadiilia 1 grammaa voidetta kohti.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit käyttää Vitarosia erektio-ongelmiin (peniksen riittämätön kovettuminen, lyhyet erektiot tai se, ettei erektiota aina saada aikaan). Nämä ongelmat johtuvat usein stressistä tai epävarmuudesta nuoremmilla miehillä. Myös yli 50-vuotiailla miehillä on usein näitä ongelmia. Nämä tekijät edistävät erektio-ongelmien kehittymistä. Näitä ongelmia esiintyy myös ihmisillä, jotka juovat liikaa alkoholia, käyttävät huumeita ja tupakoivat paljon. Myös diabetesta, korkeaa kolesterolia ja korkeaa verenpainetta sairastavat kärsivät todennäköisemmin erektio-ongelmista.

Kun he ovat seksuaalisesti kiihottuneita, keho saa aikaan sen, että penikseen virtaa enemmän verta. Erektiohäiriössä verisuonet ovat ahtautuneet niin, että tämä ei ole mahdollista. Peniksen erektiokappaleet eivät pysty turpoamaan riittävästi, eikä peniksestä tule kovaa.

Miten Vitaros toimii?

Vitaros sisältää alprostadiilia, joka on prostaglandiini E1:n synteettinen versio. Aine saa veren virtaamaan enemmän penikseen, kun olet seksuaalisesti kiihottunut. Alprostadiililla on sama vaikutus ja se täyttää peniksen erektiokudoksen verellä. Peniksestä tulee kova ja erektio kestää pidempään.

Käytä

Levität voidetta virtsaputken sipulin päälle. Lääke vaikuttaa 5-30 minuutin kuluttua voiteen levittämisestä. Vaikutus kestää 1-2 tuntia.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Vitaros on tehokas ja nopeasti (5-30 minuutin kuluttua) vaikuttava lääke erektio-ongelmiin: peniksen riittämättömään kovettumiseen ja liian lyhytaikaisiin erektioihin.

Erektio-ongelmat ovat yleisiä yli 50-vuotiailla miehillä. Näitä ongelmia voi kuitenkin esiintyä myös nuoremmilla miehillä. Impotenssilla voi olla kielteinen vaikutus itsetuntoosi, parisuhteeseesi ja seksielämääsi. Siksi näiden ongelmien hoitaminen on tärkeää myös mielenterveyden kannalta.

Mahdolliset haittavaikutukset: kipu sukupuolielimissä, lievä kipu, ihottuma, polttava tunne peniksessä, punoitus peniksessä.

Osta Vitaros

Haluatko ostaa Vitarosia verkossa ilman lääkärin reseptiä? Meiltä voit ostaa tämän tuotteen erektiohäiriön hoitoon verkossa käymättä lääkärissäsi. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT