Viridal

alk. 117,70 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Alprostadil
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Viridal?

Viridal on erektiohäiriöiden hoitoon tarkoitettu injektio. Injektio sisältää alprostadiilia ja tekee erektiosta kovemman ja pidemmän. Voit ostaa tätä lääkettä 10, 20 tai 40 mcg:n injektioannoksina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät Viridalia erektio-ongelmiin. Erektio-ongelmat voivat tarkoittaa, että erektiosi ei ole tarpeeksi kova, että se kestää liian lyhyen aikaa tai että et joskus saa erektiota. Kun olet seksuaalisesti kiihottunut, kehosi kemikaalit viestittävät verisuonten laajentumisesta. Tämä saa aikaan sen, että peniksen erektiokudokseen virtaa paljon verta, mikä voi tehdä siitä kovan.

Erektio-ongelmissa verisuonet ovat ahtautuneet, eikä veri virtaa riittävästi peniksen erektiokudokseen. Nuorilla miehillä tämä voi johtua stressistä tai luottamuksen puutteesta. Vanhemmilla, yli 50-vuotiailla miehillä on todennäköisemmin erektio-ongelmia. Alkoholin, huumeiden tai tupakoinnin käyttäjillä on myös suurempi riski. Viridalilla saat pidemmän ja kovemman erektion.

Miten Viridal toimii?

Kuten edellä mainittiin, kehon kemikaalit saavat aikaan sen, että penikseen virtaa enemmän verta seksuaalisen kiihottumisen aikana. Erektiokudos voi täyttyä verellä ja saat kovemman erektion. Prostaglandiini E1 (PGE1) on yksi tällainen kemiallinen lähetin. Alprostadiili on tämän synteettinen versio. Tämä aine antaa peniksen verisuonille signaalin laajentua. Näin veri pääsee virtaamaan helpommin penikseen. Tämän seurauksena saat hyvän erektion.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Monilla yli 50-vuotiailla miehillä, mutta myös nuorilla miehillä, on erektio-ongelmia. Alankomaissa 14 prosentilla yli 18-vuotiaista miehistä on erektio. Viridal on tehokas keino saavuttaa parempia erektioita (kovempia ja pidempiä). Erektio-ongelmilla voi olla kielteinen vaikutus parisuhteeseen tai seksielämään. Saatat kokea myös psykologisia ongelmia (epäonnistumisen pelko, heikko itsetunto jne.). Siksi on tärkeää hoitaa tila.

Mahdolliset haittavaikutukset: punoitus, mustelma tai tilapäinen kirvely pistoskohdassa, turvotus, rakkulat, tunnottomuus…..

Osta Viridal

Osta Viridal ilman reseptiä? Voit ostaa tämän lääkkeen meiltä käymättä lääkärissä tai apteekissa. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT