Victoza

alk. 239,89 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mitä Victoza on?

Victoza on lääke, joka auttaa alentamaan diabetesta (tyyppi 2) sairastavien potilaiden verensokeria. Tämä on mahdollista vaikuttavan aineen liraglutidin ansiosta. Voit ostaa Victozaa 6 mg liraglutidiliuoksena.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Victozaa käytetään tyypin 2 diabeteksessa, kun veren glukoosipitoisuus on liian korkea. Huomaat tämän seuraavista oireista: jano, usein ilmenevä virtsaamistarve ja suun kuivuminen. Korkea verensokeri on haitallista sydämelle ja verisuonille, munuaisille, hermoille ja silmille.

Miten Victoza toimii?

Liraglutidi jäljittelee kehon omaa GLP-1-hormonia. Tämä hormoni saa haiman tuottamaan enemmän insuliinia. Insuliini imee ylimääräisen glukoosin verestä. Liraglutidi saa myös maksan tuottamaan vähemmän glukoosia ja hidastaa ruoansulatusta. Näin aivot saavat nopeammin signaalin täydestä vatsasta. Tämä saa sinut syömään vähemmän ja siten imeytymään vähemmän glukoosia ruoasta.

Kuinka käyttää

Ruiskuta nestettä olkavarteen, vatsaan tai reiteen. Tee tämä kerran päivässä.
Ota Victoza päivittäin välttyäksesi diabeteksen aiheuttamilta vaurioilta.

Huomautus: Kun käytät tätä lääkettä, veressäsi saattaa olla liian vähän glukoosia. Huomaat sen kylmästä hikoilusta, sekavuudesta, kalpeasta ihosta, nälästä, väsymyksestä….. Ota sitten mahdollisimman pian pikasokeria (esim. glukoosia).

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Victoza alentaa tehokkaasti diabeetikoiden (tyyppi 2) verensokeria. Muutaman päivän kuluttua jano ja virtsaamistarve vähenevät, eikä suu enää kuivu.

Jos tyypin 2 diabeteksen oireet havaitaan riittävän ajoissa, suositellaan ensin elämäntapojen mukauttamista: riittävästi liikuntaa, mukautettu ruokavalio (vähemmän rasvaisia ja sokeripitoisia ruokia). Jos tämä ei auta riittävästi, voit käyttää Victozaa.

Mahdolliset haittavaikutukset: ripuli, pahoinvointi, väsymys, hammassärky, päänsärky. Ota yhteys lääkäriin, jos ilmenee hypoglykemiaa tai allergisia reaktioita (turvonnut kurkku, hengenahdistus, nopea sydämen syke…).

Osta Victoza

Haluatko ostaa Victozaa verkossa ilman reseptiä? Victozaa on mahdollista ostaa verkosta ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT