Vesicare

124,30 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Solifenasiinisukkinaatti
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Vesicare?

Vesicare on lääke, jota käytetään virtsankarkailun hoitoon. Se sisältää solifenasiinia, joka rentouttaa virtsarakon lihaksia. Sitä on saatavana tabletteina, joissa on 5 mg solifenasiinia, ja siirappeina, joissa on 1 mg solifenasiinia millilitrassa.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät tätä lääkettä virtsavuodon hoitoon. Virtsan vuotoa on kahdenlaista. Ensimmäinen tyyppi johtuu siitä, että lantionpohjan lihasten voima on suurempi kuin virtsaputken sulkijalihaksen (lihas, joka pitää virtsan virtsarakon sisällä) voima. Lihas voi olla vaurioitunut raskauden, leikkauksen tai liikalihavuuden aikana. Lihasheikkouden vuoksi virtsarakko ei pysty pidättämään virtsaa niin hyvin kuin sen pitäisi, ja virtsaa voi vuotaa.

Toinen tyyppi on virtsan vuotaminen, koska virtsarakon lihakset ovat liian kireällä (virtsankarkailuinkontinenssi). Tämän seurauksena sinusta tuntuu aina, että sinun on pissattava, ja tämä voi johtaa vuotoon. Miehet voivat käyttää tätä tuotetta helpottamaan laajentuneen eturauhasen aiheuttamia virtsaamisongelmia, kun eturauhasen laajentumisen hallintaan tarkoitetut lääkkeet eivät auta.

Miten Vesicare toimii?

Solifenasiini saa virtsarakon lihakset rentoutumaan. Näin virtsarakko voi varastoida enemmän virtsaa, ja sinun on virtsattava harvemmin. Virtsan tippuminen häviää.

Kuinka käyttää

Ota tabletit veden kanssa pureskelematta.
Siirappi: ravista ennen mittaamista suun kautta käytettävällä ruiskulla.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Jopa 750 000 alankomaalaista kärsii tästä vaivasta, ja voit saada apua Vesicaren avulla. Virtsan vuotaminen voi vaikuttaa suuresti jokapäiväiseen elämääsi. Esimerkiksi nauraessasi, yskiessäsi tai aivastellessasi saatat vuotaa virtsaa.

Voit käyttää ylimääräisiä inkontinenssimateriaaleja (pikkuhousunsuojia, inkontinenssityynyjä jne.). Vesicare toimii 4 viikon kuluessa. Jos et huomaa mitään parannusta tämän ajan kuluttua, lääke ei todennäköisesti tehoa sinuun.

Ennen tämän lääkkeen ottamista voit ensin yrittää muuttaa tapojasi. Älä esimerkiksi juo suuria määriä ennen nukkumaanmenoa tai vähennä kofeiinin saantia. Kofeiini stimuloi virtsarakkoa. Voit myös kokeilla harjoituksia lantionpohjan lihasten vahvistamiseksi.

Jos sinulla on eturauhasen laajentumisesta johtuvia virtsaamisongelmia, on suositeltavaa käyttää ensin eturauhasen laajentumiseen tarkoitettua lääkitystä ennen Vesicareen siirtymistä.

Mahdolliset haittavaikutukset: pahoinvointi, vatsakipu, ummetus, suun ja kurkun kuivuminen. Näkö voi myös hämärtyä. Tällä hetkellä ei ole suositeltavaa ajaa autolla.

Osta Vesicare

Haluatko ostaa Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT