Vermox

alk. 51,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Mebendatsoli
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Vermox?

Vermox on lääke, jota käytetään matotulehdusten hoitoon. Näihin voivat kuulua pinworms, roundworms, whipworms, heisimadot …… Vaikuttava aine on mebendatsoli. Voit ostaa Vermoxia 5 ml:n tai 100 ml:n liuoksena, joka sisältää 20 mikrogrammaa mebendatsolia. Saatavana myös 100 mg:n tabletteina, jotka sisältävät 100 mikrogrammaa mebendatsolia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Vermox torjuu matotulehduksia. Tätä lääkettä käytetään yleensä tappamaan pinworms, mutta sitä voidaan käyttää myös muihin matotyyppeihin: pyöreämadot, pyöreämadot, piiskamadot, heisimadot …

Matotartunnat ovat yleisiä. Erityisesti pienillä lapsilla. Loiset lisääntyvät paksusuolessa. Mato elää 6 viikkoa, ja se munii monta munaa peräaukon ympärille tänä aikana. Uudet madot ryömivät takaisin ja toistavat prosessin. Matotartunnan tunnistaa usein peräaukon ympärillä esiintyvästä kutinasta. Joku saa tartunnan nielemällä vahingossa munan. Se voi päästä kynsien alle esimerkiksi raapimalla tai pitämällä kiinni ovenkahvasta, johon toinen tartunnan saanut henkilö on koskenut.

Vermox tappaa matojen lisäksi myös madonmunat ja toukat. Näin infektio häviää vähitellen.

Miten Vermox toimii?

Madot tarvitsevat glukoosia elääkseen ja lisääntyäkseen. Mebendatsoli estää matoja imemästä glukoosia. Näin ne kuolevat hitaasti.

Ohjeet

Ota Vermox veden kanssa.

Pinworms: ota yksi tabletti ja sitten toinen tabletti kaksi viikkoa myöhemmin. Lisätiedot: pese kädet säännöllisesti, käytä puhtaita alusvaatteita joka päivä ja pese vuodevaatteet 60 asteessa. Puhdista esineet, joita kosketat säännöllisesti käsilläsi (ovenkahvat, kaapinovet, wc-istuimet, lelut jne.).

Muut matoinfektiot: noudata hoitokuuria, joka kestää yleensä 3 päivää.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Vermox on tehokas eri matolajeihin kuuluvien matotartuntojen hoidossa. Matotulehdukset ovat yleisiä ja voivat olla hyvin hankalia. Se aiheuttaa usein kutinaa peräaukon ympärillä. Haluaisit päästä siitä eroon mahdollisimman pian. Siksi on suositeltavaa hoitaa infektio mahdollisimman pian. On erittäin tärkeää, että peset kätesi ja puhdistat koskettamasi esineet huolellisesti. Muuten tartunta voi siirtyä nopeasti jollekin toiselle.

Mahdolliset haittavaikutukset: lievä vatsakipu, ripuli, turvotus….. Harvoin myös ihottuma, hiustenlähtö, huimaus….. Täydellinen luettelo on pakkausselosteessa.

Osta Vermox

Osta Vermox ilman reseptiä? Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT