Ventolin

alk. 38,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Salbutamoli
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Ventolin?

Ventolin on salbutamolisulfaattia sisältävä hengitysteiden laajentaja. Tämä lääke lievittää astmakohtauksia. Sitä on saatavana 100 ja 200 mikrogramman puhallusannoksina puhallusta kohti. Voit ottaa Ventolinia myös sumuttamalla tai siirappina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät Ventolinia, jotta astmakohtauksesi olisivat siedettävämpiä. Astma kehittyy yleensä kroonisena hengitysteiden tulehduksena ja yliherkkyytenä tietyille ärsykkeille. Ärsykkeitä voivat olla stressi, siitepöly, eläinten karvat, savu, kylmä ilma….. Kohtauksen aikana henkitorven lihakset supistuvat, mikä aiheuttaa hengenahdistusta, hengityksen vinkumista, yskää ja kipua. Tämä lääke vähentää näitä oireita rentouttamalla hengitysteiden lihasseinämiä.

Miten Ventolin toimii?

Astmakohtauksen aikana henkitorven lihakset supistuvat, jolloin ilman kulku henkitorvesta keuhkoihin vaikeutuu. Salbutamolisulfaatti rentouttaa hengitysteiden lihaksia, jolloin hengitystiet jälleen laajenevat ja voit hengittää helpommin.

Käytä

Puskuri: 1 tuoksu enintään 4 kertaa päivässä.
Sumutin: 0,5 tai 1 ml, 2 ml nestettä vaikeissa kohtauksissa.
Siirappi: 5, 10, 15 ja 20 ml enintään 4 kertaa päivässä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Astma voi olla perinnöllinen, mutta sen voi saada myös esimerkiksi liiallisesta antibioottien käytöstä, raskauden aikaisesta tupakansavulle altistumisesta tai lapsuudesta…..

Alankomaissa on noin 640 000 astmaatikkoa, joista 300 000 on lapsia. Tila on myös yleisempi naisilla kuin miehillä.

On tärkeää tietää, että Ventolin vähentää tehokkaasti astmakohtauksen oireita. Lääke ei kuitenkaan takaa, ettei sinulla ole enää koskaan uutta kohtausta. Se ei paranna astmaa. Tautiin ei ole vielä löydetty parannuskeinoa. Älä siis käytä tätä lääkettä ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä, vaan ainoastaan silloin, kun havaitset astmakohtauksen oireita. Vasta silloin Ventolin toimii tehokkaasti.

Ventolinia käytettäessä voi esiintyä seuraavia haittavaikutuksia: vapina, päänsärky, lihaskrampit sekä suun ja kurkun ärsytys. Poikkeustapauksissa veressä voi olla kaliumin puutetta ja unirytmi voi häiriintyä.

Osta Ventolin

Jos tiedät, että Ventolin voi auttaa sinua astman kanssa, mutta sinulla ei ole halua, aikaa tai mahdollisuutta käydä lääkärissä tai apteekissa, voit ostaa Ventolinia meiltä turvallisesti ja laillisesti. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT