Vardenafil

alk. 46,20 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Vardenafil

Kuvaus

Mikä on Vardenafiili?

Vardenafiili on lääke, joka antaa sinulle kovemmat ja pidemmät erektiot. Se on Levitran geneerinen muoto ja sisältää samannimistä vaikuttavaa ainetta vardenafiilia. Voit ostaa Vardenafiilia tabletteina, jotka sisältävät 5, 10 ja 20 mg Vardenafiilia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Tätä lääkettä käytetään parantamaan erektion laatua. Erektio on kovempi ja kestää pidempään. Erektiohäiriö voi johtua stressistä. Näin on usein nuoremmilla miehillä. Psykologisilla tekijöillä, kuten huonolla itsetunnolla, suoritusahdistuksella, uudella parisuhteella tai traumalla…. voi olla merkitystä. Yli 50-vuotiaat miehet sairastuvat näihin ongelmiin todennäköisemmin. Myös diabetesta, korkeaa verenpainetta ja kolesterolia sairastavien riski on suurempi. Sama koskee ihmisiä, jotka juovat ja käyttävät alkoholia ja/tai huumeita liikaa ja jotka tupakoivat paljon.

Miten Vardenafil toimii?

PDE5 on elimistön entsyymi, joka saa peniksen seinämät supistumaan. Tämä aiheuttaa peniksen verisuonten supistumisen, eikä erektiokudoksen läpi pääse virtaamaan riittävästi verta. Tämän seurauksena penis ei tule tarpeeksi kovaksi. Vardenafiili estää PDE5:n toimintaa, jolloin verisuonet laajenevat ja täyttyvät verellä. Siksi erektiosta tulee kovempi ja se kestää pidempään.

Kuinka käyttää

On tärkeää ottaa pilleri puoli tuntia ennen yhdyntää. Pilleri herättää puolen tunnin kuluttua 5 tunnin ajan. Ota pilleri aterioiden jälkeen. Ota aina yksi annos päivässä, ei enempää.
On tärkeää tietää, että vardenafiili toimii vain silloin, kun olet seksuaalisesti kiihottunut.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Monet nuoret miehet ja yli 50-vuotiaat miehet kärsivät erektio-ongelmista. Alankomaissa 14 prosenttia yli 18-vuotiaista miehistä kärsii erektiohäiriöstä. Vardenafiili tekee erektiosta kovemman ja pidemmän. Näin tapahtuu vain, jos olet seksuaalisesti kiihottunut. Jos ei, tämä lääke ei auta.

Tämän lääkkeen mahdolliset haittavaikutukset: päänsärky, närästys, silmien punoitus, punoitus, huimaus, unihäiriöt….. Vatsakipu, tinnitus, ripuli, sydämentykytys…. …sydämentykytyksiä. Täydellinen luettelo on pakkausselosteessa.

Osta Vardenafil

Osta Vardenafil ilman reseptiä? Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT