Vaniqa

alk. 151,80 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Eflornithine
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Vaniqa?

Vaniqa on lääke, jota käytetään vähentämään naisten liiallista kasvojen karvoitusta. Tämä on mahdollista eflornitiinin vaikuttavan aineen ansiosta. Eflornitiini hidastaa hiusten kasvua estämällä tiettyä proteiinia elimistössä. Tällä proteiinilla (tietyllä entsyymillä) on merkitystä hiusten tuotannossa. Vaniqaa on saatavana kermanvärisenä, jonka väri vaihtelee valkoisesta lähes valkoiseen. Lääkettä on saatavana 60, 30 tai 15 gramman putkiloissa.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Vaniqa auttaa estämään karvankasvua alueilla, joilla karvankasvu on miehille tyypillistä, kuten kasvoilla. Voiteen säännöllinen käyttö voi auttaa estämään hiusten kasvua. Liiallinen karvankasvu voi johtua tiettyjen lääkkeiden, kuten korkean verenpaineen hoitoon käytettävän minoksidiilin, käytöstä. Hiusten kasvu voi johtua myös sairaudesta.

Miten Vaniqa toimii?

Vaniqan vaikuttava aine torjuu elimistön entsyymejä, jotka stimuloivat hiusten kasvua. Tämä aine estää hiusten tuotantoa.

Kuinka käyttää

  • Käytä voidetta kahdesti päivässä vähintään 8 tunnin välein.
  • Voidetta tulee levittää ohut kerros.
  • Puhdista ja kuivaa ensin iho, jolle voidetta levitetään.
  • Jos käyttö aiheuttaa ihoärsytystä, vähennä Vaniqan käyttöä kerran päivässä, kunnes ihoärsytys on hävinnyt.
  • Pese kädet voiteen levittämisen jälkeen.

Vaniqaa ei saa käyttää alle 18-vuotiaille. Käytätkö muita lääkkeitä? Jos näin on, ilmoita asiasta lääkärillesi tai apteekkiin. Tätä tuotetta ei saa käyttää raskauden tai imetyksen aikana. On parasta neuvotella lääkärin kanssa toisesta menetelmästä liiallisen karvankasvun vähentämiseksi.

Vaniqa ei ole karvanpoistovoide. Sinun tulisi siis jatkaa karvanpoistomenetelmääsi, kuten parranajoa tai nyppimistä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Vaniqa auttaa vähentämään hiusten kasvua naisilla, joilla on lääkityksen tai sairauden aiheuttamaa liiallista hiusten kasvua. Parannuksen näkyminen voi kestää 8 viikkoa. On tärkeää, että jatkat tämän lääkkeen käyttöä. Jos lopetat voiteen käytön, liiallinen karvankasvu voi palata 8 viikon kuluessa. Oletko käyttänyt voidetta 4 kuukautta etkä ole vieläkään nähnyt parannusta? Silloin on suositeltavaa ottaa yhteyttä lääkäriin.

Mahdolliset haittavaikutukset: ne rajoittuvat yleensä ihoon, kuten akne, kuiva iho, kutina, ihottuma, ihoärsytys ja punoitus. Harvinaisissa tapauksissa voi esiintyä liiallista karvankasvua, kasvojen punoitusta ja muita iho-oireita. Haittavaikutukset ovat yleensä lieviä. Ne häviävät yleensä, kun lopetat voiteen käytön. Lue pakkausseloste huolellisesti, ennen kuin käytät Vaniqaa (ephornithine cream).

Vaniqan ostaminen

Haluatko ostaa Vaniqaa verkossa ilman reseptiä? Täältä on mahdollista tilata tämä lääke ilman, että sinun tarvitsee mennä lääkäriin tai apteekkiin! Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT