Valaciclovir

alk. 54,20 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Valaciclovir

Kuvaus

Mikä on valasikloviiri?

Valasikloviiri on viruksen estäjä ja torjuu siksi virusinfektioita, kuten sukupuolielinten herpestä, vyöruusua ja huuliherpestä. Se on saatavana tabletin muodossa. Yksi tabletti sisältää 500 mg valasikloviiria.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät tätä lääkettä virusinfektion hoitoon. Se voi olla esimerkiksi sukuelinherpes tai vyöruusu. Tätä lääkettä voidaan käyttää myös huuliherpeksen hoitoon. Jos immuunijärjestelmäsi on heikko, esimerkiksi elinsiirron jälkeen, valasikloviiria annetaan ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä, jotta virukset eivät aiheuta infektioita kehossasi.

Herpes simplex -virus tyyppi 2 aiheuttaa sukupuolielinten herpeksen. Saat herpesvirustartunnan, kun harrastat vaarallista seksiä (ilman kondomia). Virus voi tarttua myös suuseksin välityksellä. Virus on usein elimistössä aiheuttamatta oireita. Silloinkin voit tartuttaa jonkun toisen tietämättäsi. Virus pysyy aina kehossasi.

Herpes simplex -virus tyyppi 1 aiheuttaa huuliherpeksen. Nämä rakkulat voi saada sukupuolielimiin myös suuseksin kautta. Myös tämäntyyppinen virus pysyy elimistössäsi koko elämäsi ajan.

Miten valasikloviiri toimii?

Tämä lääke sisältää vaikuttavaa ainetta valasikloviiria. Keho muuttaa tämän aineen asikloviiriksi ja torjuu herpesvirusta pysäyttämällä DNA-polymeraasin. DNA-polymeraasi on entsyymi, joka varmistaa viruksen selviytymisen. Ilman tätä entsyymiä virus ei voi lisääntyä, ja immuunijärjestelmä voi helposti hyökätä virusta vastaan ja tukahduttaa sen.

Ohjeet

  • Ota 2 tablettia päivässä veden kanssa
  • 1-10 päivän hoito
  • 5 päivää sukupuolielinten herpes
  • 10 päivää ensimmäiseen sukuelinherpeksen puhkeamiseen.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Tämä lääke on tehokas virusinfektioiden hoidossa. Sitä käytetään pääasiassa sukuelinherpeksen, huuliherpeksen ja vyöruusun hoitoon. Maailmanlaajuisesti 417 miljoonaa ihmistä sairastaa sukupuolielinten herpestä. Tauti tarttuu vaarallisessa yhdynnässä. Valasikloviiri ei voi poistaa virusta, mutta se voi tilapäisesti tukahduttaa sen ja rajoittaa oireita. Jos sinulla on sukupuolielinten herpes yli 6 kertaa vuodessa, voit käyttää valasikloviiria tämän tilan ehkäisemiseksi. Sinun on sitten käytettävä lääkettä useita kuukausia tai vuosia.

Kun otat valasikloviiria, sinulla voi esiintyä seuraavia oireita: päänsärky, ruoansulatuskanavan epämukavuus, huimaus, pahoinvointi, ripuli ja ihottuma.

Osta Valaciclovir

Voit ostaa meiltä valasikloviiria ilman lääkärin määräystä. Sinun ei siis tarvitse mennä omalle lääkärillesi ja apteekkiin saadaksesi tätä lääkettä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT