Truvada

1.117,60 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Emtricitabin/ Tenofovirdisoproxil
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Truvada?

Truvada on lääke, jota käytetään vähentämään HIV-infektion riskiä. Se sisältää vaikuttavia aineita emtrisitabiinia ja tenofoviiria. Voit ostaa Truvada-tabletteja, jotka sisältävät 200 mg emtrisitabiinia ja 245 mg tenofoviiriä.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Truvada on lääke, jota käytetään vähentämään HIV-infektion riskiä. HIV tarkoittaa ihmisen immuunikatovirusta. Tauti tarttuu peniksen, emätinnesteiden ja veren eritteiden välityksellä. Voit saada tartunnan suojaamattomassa seksissä tai käyttämällä toisen tartunnan saaneen henkilön neuloja ja ruiskuja.

HIV aiheutuu yleensä suojaamattomasta seksistä. Oireena voi olla flunssan kaltainen olo. Kun HIV-tartunta puhkeaa, se voi johtaa aidsiin. Tämä heikentää immuunijärjestelmää, eikä elimistö pysty enää puolustautumaan muita sairauksia ja viruksia vastaan. Tautiin ei ole vielä parannuskeinoa.

Miten Truvada toimii?

Truvada koostuu emtrisitabiinista ja tenofoviirista. HIV-virus käyttää luonnollista entsyymiä, jota kutsutaan käänteiseksi transkriptaasiksi, kehittyäkseen. Truvadan sisältämät aineet estävät tätä entsyymiä. Ilman käänteistä transkriptaasia HIV-virus ei voi toipua ja lisääntyä. Siksi on epätodennäköisempää, että se saa HIV-tartunnan.

Tenofoviiri vähentää viruksen määrää veressäsi. Tämä lisää valkosolujen määrää veressäsi ja aktivoi immuunijärjestelmääsi.

Käyttö.

  • Kerran päivässä.
  • Ota se aterian yhteydessä.
  • Jos sinulla on vaikeuksia ottaa tabletti: murskaa tabletti.
  • tabletti ja sekoita se 100 ml:aan vettä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Truvada vähentää tehokkaasti HIV-tartunnan riskiä. Tämä lääke tehoaa 7 päivän päivittäisen käytön jälkeen. AIDS on yleinen sairaus. Vuonna 2017 maailmassa oli noin 9,6 miljoonaa hiv/aids-tautia sairastavaa ihmistä. Tautia esiintyy myös lapsilla.

Huomaa: Tämä lääke voi vähentää HIV-infektion riskiä vain, jos olet HIV-negatiivinen aloittaessasi lääkkeen käytön. Tautia ei voida parantaa tällä lääkkeellä, kun se on kerran alkanut. Tällöin sinun on käytettävä Truvadan lisäksi muita antiretroviraalisia lääkkeitä.

Mahdolliset haittavaikutukset: ripuli, pahoinvointi, huimaus, ihottuma, heikkouden tunne ….

Jos sinulla on jokin seuraavista haittavaikutuksista, ota yhteys lääkäriin mahdollisimman pian:

Infektio, immuunijärjestelmän häiriö (lihasheikkous, sydämentykytys, vapina, hyperaktiivisuus…), allerginen reaktio (turvonneet huulet, kasvot tai kurkku…), maitokystat.

Osta Truvada

Haluatko ostaa Truvada online ilman reseptiä? Silloin sinun ei tarvitse mennä lääkäriin tai apteekkiin hankkimaan tätä lääkettä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT