Trimetopriimi

alk. 69,30 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Trimethoprim

Kuvaus

Mikä on trimetopriimi?

Trimetopriimi on antibiootti, jota käytetään bakteeri-infektioiden hoitoon. Sitä on saatavana tabletin ja siirapin muodossa.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit käyttää trimetopriimia bakteeri-infektioiden, kuten virtsatieinfektion tai hengitystieinfektion, torjuntaan. Voit käyttää sitä myös mahdollisen virtsatieinfektion estämiseen. Lääke auttaa myös välikorvatulehdukseen tai poskiontelotulehdukseen.

Miten trimetopriimi toimii?

Virtsarakon infektio

Bakteerit voivat päästä virtsaputken kautta virtsarakkoon ja aiheuttaa virtsarakon tulehduksen. Tämän vuoksi sinun on usein virtsattava pieniä määriä. Sinulla voi olla kipua tai polttavaa tunnetta virtsatessasi ja kipua alavatsassa.

Trimetopriimi tappaa virtsarakon bakteerit ja vähentää infektiota ja oireita. Huomaat parannusta puolen päivän tai päivän kuluttua. Ota 1 annos päivässä. Ota yksi tabletti pienen vesimäärän kanssa. Mittaa siirappi mukana olevalla mittalusikalla ja nielaise sitten. Tämä annos on parasta ottaa ennen nukkumaanmenoa ja sen jälkeen, kun olet tyhjentänyt virtsarakon kokonaan. Näin lääke pääsee virtsaan ja voi vaikuttaa rakkoon yöllä. Jos otat useita annoksia päivässä, yritä hajauttaa ne mahdollisimman paljon päivän aikana.

Jos olet nainen, sinun on otettava tabletteja 3 päivän ajan. Miehet noudattavat 7 päivän hoitojaksoa.

Jos kärsit usein virtsatieinfektioista, voit käyttää tätä lääkettä myös ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä. Sinun on otettava tätä lääkettä 3-12 kuukauden ajan.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Varmista, että jatkat tämän lääkkeen käyttöä hoidon loppuun asti. Bakteereja voi olla jäljellä vielä oireiden häviämisen jälkeenkin. Jotta nämäkin kuolisivat, sinun on otettava tabletteja hoidon loppuun asti. Jos hoito saatetaan loppuun oikein, trimetopriimi on erittäin tehokas antibiootti.

Voit käyttää tätä lääkettä raskauden aikana, jos käytät myös foolihappoa. Se kuitenkin vähentää foolihapon määrää elimistössäsi. Trimetopriimi ei vahingoita sinua, jos imetät. Voit myös ajaa autoa ja juoda alkoholia tämän lääkkeen käytön aikana.

Jos käytät tätä lääkettä, sinulla voi olla vatsa- tai suolisto-ongelmia. Poikkeustapauksissa saatat saada kipeä kieli, joka voi värjäytyä yhdessä hampaiden kanssa. Lisäksi saatat saada aivokalvontulehduksen ja elimistösi voi tuottaa vähemmän punaisia ja valkoisia verisoluja sekä verihiutaleita. Lisäksi kehosi voi olla yliherkkä, ja saatat saada ihottumaa ja kutinaa.

Älä käytä tätä lääkettä yhdessä seuraavien lääkkeiden kanssa: metotreksaatti, fenytoiini, antikoagulantit, asenokumaroli ja fenprokumoni. Älä myöskään yhdistä lavantautirokotuskapselien, foolihapon, siklosporiinin ja tiettyjen sydän- ja verisuonilääkkeiden kanssa.

Osta trimetopriimi

Meiltä voit ostaa trimetopriimia verkossa ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT