Tramadol

alk. 93,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on tramadoli?

Tramadoli on voimakas morfiinin kaltainen kipulääke, joka lievittää voimakasta kipua ja jonka vaikuttava aine on tramadoli. Tätä lääkettä käytetään pääasiassa äkilliseen kipuun (onnettomuus, syöpä, hermokipu). Tramadolia on saatavana 50, 100 ja 150 mg:n tabletteina, kapseleina tai tippoina.

Mihin tramadolia käytetään?

Voit ottaa tramadolia, jos sinulla on pitkäaikaista, voimakasta kipua. Tämä voi tapahtua esimerkiksi onnettomuuden, leikkauksen tai syövän jälkeen. Tramadolia käytetään myös hermokivun (hermovaurion aiheuttama kipu) ja nivelrikon hoitoon. Nivelrikko on tila, jossa nivelrusto ohenee ja aiheuttaa voimakasta kipua. Lääkäri voi määrätä tramadolia, jotta kipu olisi siedettävämpää.

Miten tramadoli toimii?

Vaikuttava aine tramadoli keskeyttää kipuimpulssien välittämisen keskushermostossa. Tämä vähentää tai lievittää kipuoireita. Tipat vaikuttavat noin 6 tuntia. Vaikutuksen tunnet tunnin kuluessa. Modifioidusti vapautuvat tabletit ja kapselit vaikuttavat 12 tunnin ajan, ja ne ovat havaittavissa tunnin kuluttua. Tabletit otetaan kerran päivässä, ja ne vaikuttavat 24 tunnin ajan.

Miten ottaa
Tramadolia otetaan aina kiinteän aikataulun mukaisesti. Tämä voi tapahtua 4-6 tunnin, 12 tunnin tai 24 tunnin välein. Pidä tiukasti kiinni tästä aikataulusta äläkä käytä lääkettä pidempään kuin on tarpeen. Ota tabletit ja kapselit aina runsaan nesteen kera. Tipat tulee ottaa veden kanssa.

Kuinka tehokas tramadoli on?

Tramadoli lievittää tehokkaasti äkillistä voimakasta kipua, onnettomuuden, syöpähoidon ja hermokivun jälkeen. Se voidaan ottaa tunnin kuluessa (tippoina) tai tunnin kuluttua. Voit todennäköisesti toimia paremmin, koska kipu on vähentynyt. Tämä lääkitys on tehokas vain, jos noudatat kiinteää aikataulua etkä ota tabletteja tarpeettomasti. Kun sinulla ei ole enää kipuja, sinun on lopetettava tämän lääkkeen käyttö.
Sinun ei pitäisi ajaa autoa kahteen ensimmäiseen viikkoon. Tämä pätee, vaikka lisäisitkin annosta. Sen jälkeen sinun pitäisi ajaa vain, jos sinua ei väsytä tai huimaa. Tramadoli yhdessä alkoholin kanssa voi aiheuttaa uneliaisuutta.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT