Tetrasykliini

alk. 149,60 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on oksitetrasykliini?

Oksitetrasykliini on antibiootti, joka torjuu bakteeri-infektioita. Tätä lääkettä käytetään usein aknen hoitoon. Voit ostaa tätä lääkettä tabletin muodossa. Jokainen tabletti sisältää 250 mg oksitetrasykliinidihydraattia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät oksitetrasykliiniä bakteeri-infektioiden torjuntaan. Tähän voi kuulua esimerkiksi akne. Akne on yleinen ihosairaus (lähinnä kasvoilla), jossa talirauhaset tuottavat talia, mutta tali kerääntyy ihohuokosiin. Tämä aiheuttaa huokosten tukkeutumisen ja tulehtumisen, mikä johtaa näppylöiden ja virheiden muodostumiseen. Tämä tila ilmenee yleensä vasta murrosiässä (nuoruudessa). Akne voi vaihdella vakavuudeltaan. Jotkut kärsivät vähän, toiset paljon, ja joillekin näppylät voivat jopa muodostaa arpia. Paiseet voivat muodostua myös ihon alle. Aknella voi siis olla suuri psykologinen vaikutus sairastuneeseen.

Miten oksitetrasykliini toimii?

Aknen voi aiheuttaa Propionibacterium acnes. Tämä bakteeri syö talirauhasten tuottamaa talia. Bakteeri tuottaa jätetuotteita, jotka aiheuttavat ihon punoitusta, näppylöitä ja virheitä.

Oksitetrasykliini estää bakteerien kasvun. Tämä johtuu siitä, että oksitetrasykliini saa bakteerit lopettamaan proteiinien tuotannon. Ilman näitä proteiineja bakteerit eivät voi syödä ja lisääntyä. Bakteerit kuolevat hitaasti ja immuunijärjestelmä eliminoi ne. Oireet häviävät ja iho toipuu hitaasti.

Ohjeet

Ota 1-2 tablettia päivässä 12 viikon ajan. Ota tabletit tuntia ennen ateriaa tai kaksi tuntia aterian jälkeen. Tämä on paras tapa, jolla keho voi imeä lääkkeen.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Oksitetrasykliini on tehokas bakteeri-infektioiden, kuten aknen, hoidossa. Akne on yleinen ihosairaus. Akne esiintyy pääasiassa nuorilla murrosiässä, mutta sitä voi esiintyä myös myöhemmällä iällä (yleensä ennen 30 ikävuotta). Hoitamattomana akne (vaikeissa muodoissaan) voi aiheuttaa psyykkisiä ongelmia. Oman hyvinvointisi kannalta on tärkeää hoitaa aknea.

Mahdolliset haittavaikutukset: punainen iho, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, ripuli, vatsavaivat.

Osta oksitetrasykliini

Meiltä on mahdollista ostaa oksitetrasykliiniä ilman reseptiä. Sinun ei siis tarvitse käydä omassa lääkärissäsi ja apteekissasi saadaksesi tämän lääkkeen. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT