Terbinafin

alk. 54,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Terbinafin

Kuvaus

Mitä on terbinafiini?

Terbinafiini on lääke, jonka vaikuttava aine on terbinafiini ja jota käytetään ihon ja kynsien sieni- ja hiivatulehdusten hoitoon. Voit ostaa tätä lääkettä voiteena tai tabletteina, joissa on 250 mg terbinafiinia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Monet ihon ja kynsien sieni-infektiot johtuvat Candida-hiivasienestä.

Tätä lääkettä käytetään tämän tilan hoitoon. Sitä voidaan käyttää seuraavien sieni- ja hiivasieni-infektioiden hoitoon: urheilijan jalka, ekseema, jossa on turvonneita luita, kovettuneet kynnet, sieni varpaiden välissä.

On erittäin tärkeää hoitaa urheilijan jalka ja sieni-ekseema välittömästi. Nämä voivat levitä kynsiin ja aiheuttaa kalkkeutuneita kynsiä.

Sieniä ja hiivoja esiintyy ihollamme luonnostaan, mutta tietyt tekijät voivat laukaista ne. Näitä tekijöitä voivat olla stressi, diabetes, psoriaasi, huono verenkierto ja heikko immuunijärjestelmä. Tämä johtaa sieni- ja hiivatulehduksiin.

Kynsisienitartunnan tunnistaa seuraavista oireista: jalkojen ja varpaiden kutina, ihosieni, kynsien värimuutokset (valkoinen, ruskea, keltainen) ja hauraat kynnet. Kynnet murtuvat helposti ja murentuvat.

Miten terbinafiini toimii?

Terbinafiini estää sienisoluja tuottamasta ergosterolia. Solut tarvitsevat tätä ainetta pysyäkseen hengissä ja lisääntyäkseen. Ilman ergosterolia solut eivät voi enää lisääntyä, ja immuunijärjestelmä voi hajottaa solut nopeammin. Tämän seurauksena sieni-infektio häviää.

Ohjeet

Ota 1 annos päivässä. Niele kokonaisena veden kanssa. Sitä saa ottaa yhdessä ruoan kanssa. Hoidon kesto riippuu tilan vakavuudesta.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Terbinafiini on tehokkainta tabletteina. Kun tabletti niellään, aine leviää koko elimistöön. Tällä tavoin voidaan hoitaa kaikkia kehon osia, joihin hoito vaikuttaa. Jos käytät voidetta, voit aina unohtaa hieroa osan sienialueesta.

Jos et hoida säärystimiä ja sieni-ekseemaa, ne voivat siirtyä kynsiin ja muodostaa kalkkeutuneita kynsiä. Siksi on tärkeää hoitaa ihosieni nopeasti ja tehokkaasti. Myös iällä on merkitystä. Jos olet yli 55-vuotias, sinulla on suurempi todennäköisyys sairastua jalkasienitulehdukseen.

Kun käytät tätä lääkettä, saatat kokea seuraavia haittavaikutuksia: päänsärky, väsymys, turvotus, lihaskipu, nivelkipu, makuhäiriöt, ripuli, huimaus, kutina, ihottuma ja pahoinvointi.

Osta Terbinafine

Jos tiedät tarvitsevasi tätä lääkettä, voit ostaa meiltä Terbinafiinia ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT