Telfast

alk. 59,55 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Fexofenadiinihydrokloridi
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Telfast?

Telfast on allergialääke, jota käytetään pääasiassa heinänuhan, allergisen nuhan ja nokkosihottuman hoitoon. Se sisältää vaikuttavaa ainetta fexofenadiinia. Voit ostaa Telfastia tabletteina, joissa on 120 tai 180 mg fexofenadiinia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Telfastia käytetään allergisen nuhan, nokkosihottuman ja heinänuhan oireiden lievittämiseen.

Allergisen nuhan ja heinänuhan laukaisevat tietyt ärsykkeet: siitepöly, pölypunkit, maalin haju, lemmikkieläinten hiukset….. Nämä ärsykkeet tekevät kehosta yliherkän ja laukaisevat immuunivasteen. Tämän jälkeen elimistö tuottaa histamiinia mahdollisen infektion torjumiseksi. Tämä saa nenän limakalvot turpoamaan. Nenä on tukossa tai vuotaa, aivastat ja silmät saattavat alkaa vuotaa ja kutista.

Voit myös käyttää tabletteja nokkosihottumaan. Tämä tila johtuu histamiinista. Elimistö tuottaa tätä puolustusainetta, kun se joutuu kosketuksiin seuraavien ärsyttävien aineiden kanssa: lateksi, siitepöly, tietyt elintarvikkeet ja pölypunkit. Tämäkin aine aiheuttaa ihon punoitusta ja ihottumaa. Usein nestettä sisältäviä kyhmyjä.

Miten Telfast toimii?

Feksofenadiini estää histamiinin vaikutusta. Tämä tarkoittaa, että tulehdusreaktio on paljon lievempi. Oireet vähenevät vähitellen. Kärsit vähemmän nuhasta, aivastuksesta, silmien kutinasta jne.

Ohjeet

  • 1 tabletti päivässä.
  • Ota se päivittäin tai tuntia ennen kuin odotat oireita.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Telfast on tehokas allergisen nuhan, nokkosihottuman ja heinänuhan hoidossa. Nämä tilat ovat yleisiä monille ihmisille. Se vähentää oireita (silmien kutina, nuha …). Tämä alkaa jo tunnin kuluttua sen ottamisesta koko päivän ajan.

Mahdolliset haittavaikutukset: huimaus, päänsärky, väsymys ensimmäisten päivien aikana (tämä häviää muutaman päivän käytön jälkeen).

Huomautus: Älä käytä tätä lääkettä yhdessä greippimehun kanssa. Tämä mehu voi vähentää fexofenadiinin vaikutusta.

Osta Telfast

Osta Telfast ilman reseptiä? Täältä voit helposti ja nopeasti tilata tämän heinänuhalääkkeen verkossa ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT