Tamiflu

alk. 80,30 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Tamiflu?

Tamiflu on lääke, jota käytetään flunssan ehkäisyyn tai flunssan torjuntaan, jos flunssa on jo puhjennut. Tämä lääkitys pyrkii lyhentämään flunssan kestoa ja vähentämään oireita. Se tekee tämän käyttämällä vaikuttavaa ainetta oseltamiviiriä. Tamiflua voi ostaa kapseleina, jotka sisältävät 75 mg oseltamiviiriä.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät Tamifluta flunssan hoitoon. Influenssaa esiintyy yleensä kylminä talvikuukausina, mutta se voi puhjeta myös lämpiminä kuukausina. Influenssa tarttuu influenssaviruksen välityksellä, joka leviää yskimällä ja aivastamalla. Tämä vapauttaa pieniä pisaroita, jotka levittävät virusta. Mahdollisia oireita: kuume, yskä, aivastelu, lihassäryt ja ruokahaluttomuus. Kuume voi nousta yli 38 asteen. Saat usein kylmiä väreitä. Tätä lääkettä määrätään ihmisille, joilla on riski saada flunssa. Tämä koskee myös ihmisiä, joilla on sydän- tai keuhkosairaus tai heikentynyt immuunijärjestelmä.

Miten Tamiflu toimii?

Tamiflun vaikuttava aine, oseltamiviiri, estää influenssaviruksen (influenssaviruksen) leviämistä. Tämä aine varmistaa, että virussolut eivät enää pysty tuottamaan neuraminidaasientsyymiä. Ne tarvitsevat tätä päästäkseen muihin soluihin ja tartuttaakseen ne. Tämä estää virussoluja lisääntymästä edelleen. Flunssa menee hitaasti ohi.

Käytä

  • Levitä 2 päivän kuluessa kosketuksesta influenssaviruksen kanssa.
  • Flunssa on jo puhjennut: Koveta 5-10 päivää.
  • Influenssan ehkäisy: Ota tabletteja 6 viikon ajan (esimerkiksi influenssaepidemian aikana).

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Tamiflu on tehokas influenssan ehkäisyssä ja hoidossa. Joka vuosi 5-10 prosenttia maailman väestöstä sairastuu influenssaan. Lapsilla osuus on 20-30 %. Influenssa voi myös johtaa kuolemaan. Jos käytät tätä lääkettä, huomaat, että flunssa on lievempi ja kestää lyhyemmän aikaa (noin puolitoista vuorokautta).

Mahdolliset haittavaikutukset: pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, päänsärky, ripuli….. Kapselit suositellaan otettavaksi ruoan kanssa, jos esiintyy ruoansulatuskanavan ongelmia. Useimmat haittavaikutukset häviävät kahden päivän kuluttua. Täydellinen luettelo haittavaikutuksista on pakkausselosteessa.

Osta Tamiflu

Voit ostaa Tamifluta meiltä ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT