Tadalafil

alk. 74,80 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Tadalafil

Kuvaus

Mikä on Tadalafiili?

Tadalafiili on lääke, jota käytetään erektiohäiriöiden hoitoon. Lääkettä saa 2,5 ja 5 mg:n annoksina. Tabletit on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Viikonloppupillerit sisältävät 10 tai 20 mg.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät tadalafiilia erektiohäiriön hoitoon. Kun käytät tadalafiilia, saat pidempiä ja parempia erektioita.

Erektiohäiriö voi johtua stressistä (usein nuoremmilla miehillä). Jos sinulla on jokin seuraavista sairauksista, sinulla on todennäköisemmin erektiohäiriö: diabetes, korkea verenpaine ja korkea kolesteroli. Myös psykologisilla tekijöillä, kuten seksuaalitraumalla, uudella suhteella ja sen mukanaan tuomilla suorituspaineilla, voi olla merkitystä. Alkoholin ja huumeiden liiallinen käyttö voi myös aiheuttaa toimintahäiriöitä.

Miten tadalafiili toimii?

Tadalafiili on PDE5-estäjä. PDE5 on entsyymi, joka supistaa peniksen verisuonia supistamalla peniksen lihasseinämiä. Tämän vuoksi peniksen läpi ei pääse virtaamaan riittävästi verta erektion aikaansaamiseksi. Tadalafiili estää tätä entsyymiä, mikä saa peniksen verisuonet laajenemaan uudelleen, jotta enemmän verta voi virrata peniksen läpi. Näin saat paremman erektion, joka kestää tarpeeksi kauan. Sinun on oltava seksuaalisesti kiihottunut, jotta tämä tapahtuisi, muuten Tadalafiili ei toimi.

Kuinka käyttää

Päivittäiset pillerit (2,5 ja 5 mg):

Ota 1 tabletti päivässä samaan aikaan joka päivä.

Viikonloppupillerit (10 ja 20 mg):

Ota 1 tabletti 30 minuuttia ennen yhdyntää. Tämä toimii 36 tunnin ajan. Tabletti aiheuttaa erektion vain, jos olet seksuaalisesti kiihottunut. Odota 24 tuntia ennen toisen tabletin ottamista.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Tadalafiili on erittäin tehokas erektion palauttamisessa ja ylläpitämisessä. Voit käyttää tätä lääkettä 18-vuotiaasta alkaen. Mitä vanhemmaksi tulet, sitä todennäköisemmin kärsit erektiohäiriöistä. Noin puolella kaikista yli 40-vuotiaista miehistä on erektiohäiriöitä.

Huomautus: Tämä lääke ei toimi yhdessä greippimehun ja nitraattien kanssa. Älä juo alkoholia tämän lääkkeen käytön aikana. Alkoholi lisää erektiohäiriöitä.

Huomaa myös, että tämä lääke toimii vain silloin, kun olet seksuaalisesti kiihottunut. Vasta silloin erektio käynnistyy ja saattaa kestää pidempään.

Tadalafiilia käytettäessä voi esiintyä seuraavia haittavaikutuksia: päänsärky, lihaskipu, kasvojen punoitus, ummetus ja tukkoinen nenä. Harvinaisissa tapauksissa voi esiintyä vatsakipua, huimausta ja pahoinvointia, laihtumista, oksentelua ja sydämentykytystä.

Osta Tadalafil

Voit ostaa Tadalafilia verkossa täältä ilman lääkärin reseptiä. Ymmärrämme, jos et halua mennä oman lääkärisi luo impotenssi- tai erektio-ongelmien vuoksi. Siksi voit tilata Tadalafiilin meiltä turvallisesti ja määräysten mukaisesti. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT