Symbicort Turbuhaler

157,49 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mitä Symbicort on?

Symbicort on 2-in-1-lääke astmaan. Se on tulehduskipulääke ja keuhkoputkia laajentava tuote. Symbicort sisältää budesonidia (lisämunuaiskuoren hormoni) ja formoterolia (beeta-2-agonisti). Symbicortia voi ostaa inhalaattorina, joka sisältää 100 mikrogrammaa budesonidia ja 6 mikrogrammaa formoterolia. Puskuri sisältää 60 tai 120 annosta.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Symbicort vähentää astmakohtauksen riskiä ja lievittää kohtauksen oireita. Astma voi johtua hengitysteiden kroonisesta tulehduksesta ja siitä, että hengitystiet ovat yliherkkiä tietyille ulkoisille ärsykkeille. Joitakin mahdollisia ärsykkeitä, jotka voivat laukaista kohtauksen, ovat: stressi, kylmä, siitepöly, maalin haju, fyysinen rasitus, savu jne. Tämä johtaa astmakohtaukseen. Voit tunnistaa sen seuraavista oireista: hengenahdistus, yskä, hengitysteiden ahtaus ja kipu.

Miten Symbicort toimii?

Symbicort sisältää kahta vaikuttavaa ainetta: budesonidia ja formoterolia. Keho käynnistää tulehdusreaktion, kun se joutuu kosketuksiin minkä tahansa edellä mainitun ärsykkeen kanssa. Tämä reaktio johtaa astmakohtaukseen.

Budesonidi on lisämunuaiskuoren tuottama hormoni, joka estää tämän reaktion. Tämä vähentää hyökkäyksen todennäköisyyttä. Kun kohtaus ilmenee, formoteroli lievittää kohtauksen oireita.

Kohtauksen aikana hengitystiet ahtautuvat, kun niiden seinämien lihakset supistuvat. Tämä ahtauma vaikeuttaa hengittämistä. Formoteroli saa lihakset rentoutumaan, hengitystiet laajenevat ja voit hengittää paremmin. Limaa muodostuu myös vähemmän, koska budesonidi estää limaneritystä.

Kuinka käyttää

  • Vuorokausiannosten määrä riippuu siitä, käytätkö muita inhalaattoreita. Lue lisätietoja esitteestä.
  • Käännä punaista osaa ensin yhteen ja sitten toiseen suuntaan.
  • Hengitä ensin ulos, pidä puskurisäiliötä suuta vasten ja hengitä syvään.
  • Hengitä hitaasti ulos.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Symbicort on erittäin tehokas lääke, koska se sekä vähentää kohtauksen todennäköisyyttä että lievittää kohtauksen oireita. Huomaa kuitenkin, että tämä lääke ei voi parantaa astmaa. Tähän mennessä tautiin ei ole löydetty parannuskeinoa.

Astma on yleinen sairaus. Tämä johtuu siitä, että astma on perinnöllinen. 640 000 ihmistä Alankomaissa sairastaa astmaa. Heidän joukossaan on 300 000 lasta. Astmaa sairastaa enemmän naisia kuin miehiä.

Mahdolliset haittavaikutukset: päänsärky, kurkkukipu, vapina, huimaus, ihon mustelmat, kohonnut kaliumpitoisuus veressä…..

Osta Symbicort

Jos sinulla ei ole halua, kykyä tai aikaa mennä lääkärin vastaanotolle saadaksesi reseptin Symbicortia varten…. Sitten voit ostaa Symbicortin turvallisesti ja laillisesti verkossa meiltä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT