Suprax / Azithromycin

84,05 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Suprax / Azithromycin
Osastot: ,

Kuvaus

Mitä tippurin hoito käsittää?

Tippurin hoito koostuu kahdesta antibiootista: Suprax ja atsitromysiini tippurin hoitoon. Suprax-tabletit sisältävät 200 mg kefiksiimiä ja atsitromysiinitabletit 500 mg atsitromysiiniä.

Mihin tätä hoitoa käytetään?

Käytät tätä lääkettä tippurin hoitoon. Tippuri on sukupuolitauti, jonka aiheuttaa bakteeri-infektio (gonokokki). Gonokokit tarttuvat miehiin virtsaputkessa ja aiheuttavat virtsaputken tulehduksen. Tämä aiheuttaa voimakasta kipua virtsatessa ja kelta-vihreää vuotoa peniksestä. Tauti on yleisin nuorilla miehillä. Mutta myös naiset voivat sairastua tautiin.

Miten tippurin hoito toimii?

Suprax ja atsitromysiini vaikuttavat kahdella eri tavalla. Bakteerisolut tuottavat aineita ja proteiineja jatkokehitystä ja lisääntymistä varten. Kefiksiimi estää bakteerisoluja valmistamasta aineita, jotka rakentavat soluseinää ja pitävät solurakenteen ehjänä. Tämän seurauksena solut hajoavat hitaasti ja valkosolut tuhoavat ne. Atsitromysiini varmistaa, että solut eivät enää pysty tuottamaan entsyymejä ja proteiineja, joita ne tarvitsevat lisääntyäkseen. Näin immuunijärjestelmä voi tuhota ja eliminoida infektion.

Kuinka käyttää

Sinulla on yksi hoitojakso: ota 400 mg Supraxia ja 2000 mg atsitromysiiniä kerran. Älä juo alkoholia ennen sen ottamista ja enintään 48 tuntiin sen ottamisen jälkeen.

Kuinka tehokas tämä hoito on?

Nämä antibiootit ovat tehokkaita tippurin hoidossa. Muutaman päivän kuluttua oireet häviävät. Koska nämä kaksi antibioottia vaikuttavat eri tavoin, hoito on entistäkin tehokkaampaa.

Yleensä tippuri hoidetaan ensin pistoksella. Jos et voi saada pistosta tai pelkäät sitä, voit ottaa antibiootteja tabletteina. Älä juo alkoholia ennen lääkkeen ottamista ja enintään 48 tuntiin sen ottamisen jälkeen. Tämä kumoaa lääkkeen vaikutuksen. Älä harrasta seksiä kumppanisi kanssa 7 päivään hoidon jälkeen.

Tippurin hoito on tärkeää. Jos et tee niin, miehet voivat saada eturauhasen ja lisäkiveksen tulehduksen. Naiset voivat saada kohdun tulehduksen tai hedelmällisyysongelmia.

Mahdolliset haittavaikutukset: vatsakipu, ripuli, pahoinvointi, kutina, nivelkipu, väsymys, kuulon heikkeneminen, oksentelu. Saatat myös saada hengenahdistusta, suun kuivumista, hikoilua….. Lue pakkausseloste kaikista haittavaikutuksista.

Osta tippurihoito

Haluatko ostaa tippurihoitoa verkossa turvallisesti, laillisesti ja huomaamattomasti ilman reseptiä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT