Spiriva

alk. 175,05 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Tiotropiumbromidi

Kuvaus

Mikä on Spiriva?

Spiriva on lääke, jota käytetään astman ja keuhkoahtaumataudin kaltaisten sairauksien aiheuttamien hengitysongelmien hoitoon. Tämä lääke sisältää tiotropiumia. Se on inhalaattorissa, joka sisältää 18 mikrogrammaa tiotropiumkapseleita.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Spirivaa voi käyttää astman ja COPD:n (krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus) hoitoon. Nämä sairaudet ahtauttavat hengitysteitä ja vaikeuttavat hengittämistä. Astmakohtauksen oireita ovat yskä, hengenahdistus ja hengityksen vinkuminen. Keuhkoihin kertyy limaa. Tämä pätee myös keuhkoahtaumatautiin. Tämä tila voi johtua kroonisesta tupakoinnista, ilmansaasteista jne.

Jälleen kerran sinun täytyy yskiä, vinkua ja hengästyä nopeasti, kun rasitat itseäsi. Keuhkoahtaumatauti (COPD) on sateenvarjotermi useille keuhkosairauksille. Se voi olla esimerkiksi krooninen keuhkoputkentulehdus, keuhkolaajentuma tai krooninen hengitysteiden tukkeutuminen.

Miten Spiriva toimii?

Tiotropium laajentaa kaventuneita hengitysteitä uudelleen. Se ehkäisee hengitysteiden ahtautumista. Tämä on mahdollista, koska se kumoaa asetyylikoliinin vaikutuksen. Asetyylikoliini saa hengitysteitä ympäröivät lihakset supistumaan. Tiotropium estää tämän ja antaa sinun hengittää taas helpommin. Tämä lääkitys vähentää myös liman määrää keuhkoissasi.
Spiriva alkaa vaikuttaa puolen tunnin kuluttua inhalaatiosta ja vaikuttaa 24 tunnin ajan.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Spiriva vähentää tehokkaasti astmakohtauksia ja keuhkoahtaumatautia.
Päivittäisessä käytössä huomaat hyvän vaikutuksen. Sinulla on harvemmin hengenahdistusta. Muista käyttää tätä lääkettä ennaltaehkäisevästi, jotta vältät astmakohtaukset mahdollisimman hyvin. Astmakohtauksen oireiden lievittämiseksi on usein tarpeen käyttää keuhkoputkia laajentavaa lääkettä. Näitä ovat salbutamoli tai terbutaliini.

Mahdolliset haittavaikutukset: 3-5 viikon käytön jälkeen suu voi kuivua. Tämä tunne häviää yleensä itsestään. Jos ei, voit kokeilla purukumin pureskelua tai jääkuution imeskelyä. Suusi tuottaa enemmän sylkeä.

Spirivan ostaminen

Voit ostaa Spirivaa täältä ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT