Spedra

alk. 78,50 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Avanafil

Kuvaus

Mikä on Spedra?

Spedra on pilleri, jota käytetään erektiohäiriöiden ja impotenssin hoitoon. Sitä on saatavana 50, 100 tai 200 mg:n tabletteina, joiden vaikuttava aine on avanafiili.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Spedraa voidaan käyttää erektiohäiriöihin. Tämä pilleri antaa sinulle paremman erektion. Erektio on pidempi ja kovempi. Auttaa erilaisissa ongelmissa: joskus et saa erektiota, erektio ei ole tarpeeksi kova tai se ei kestä tarpeeksi kauan …

Erektiohäiriö johtuu verisuonten ahtautumisesta. Kun mies on seksuaalisesti kiihottunut, kemialliset reaktiot saavat verisuonet laajenemaan. Tämä saa aikaan sen, että peniksen erektiokudokseen virtaa paljon verta ja peniksestä tulee kova. Kun verisuonet ovat ahtautuneet, penikseen ei pääse virtaamaan riittävästi verta.

Nuoremmilla miehillä nämä ongelmat voivat johtua stressistä tai itseluottamuksen puutteesta. Iäkkäät ihmiset kärsivät todennäköisemmin erektiohäiriöistä. Tästä syystä tila esiintyy yleensä yli 50-vuotiailla miehillä. Iän lisäksi myös muut tekijät vaikuttavat asiaan. Liiallinen alkoholinkäyttö, tupakointi, huumeiden käyttö… lisäävät myös erektiohäiriöiden riskiä.

Miten Spedra toimii?

Erektiohäiriöissä PDE5-entsyymi (fosfodiesteraasi tyyppi 5) voi estää peniksen verenkiertoa liikaa. Tämä johtaa vähemmän koviin erektioihin. Avanafiili estää tämän entsyymin toimintaa. Tämä saa aikaan sen, että penikseen virtaa enemmän verta, mikä saa erektiokudoksen turpoamaan enemmän. Pillerin vaikutus alkaa 15-30 minuutin kuluttua sen ottamisesta.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Spedra on tehokas antamaan sinulle hyvän erektion. Saat kovan ja pitkän erektion jo 15-30 minuutin kuluttua.

Alankomaissa 14 prosentilla yli 18-vuotiaista miehistä on erektio-ongelmia. Jos olet yli 50-vuotias, sinulla on todennäköisemmin erektio-ongelmia. Nämä ongelmat voivat vaikuttaa kielteisesti seksielämääsi ja/tai parisuhteeseesi. Saatat itse kokea psyykkisiä ongelmia. Siksi on tärkeää, ettei näitä ongelmia jätetä hoitamatta.

Mahdolliset haittavaikutukset: päänsärky, punoitus, tukkoinen nenä, punoitus, selkäkipu, näön hämärtyminen, ruoansulatushäiriöt …

Osta Spedra

Haluatko ostaa Spedraa ilman reseptiä? Täältä voit tilata tätä lääkettä verkossa ilman oman lääkärisi reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT