Skinoren

60,59 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Skinor?

Skinoren on atselaiinihappoon perustuva voide aknen torjuntaan. Happo torjuu aknea aiheuttavia bakteereja, propionibakteereja. Voit ostaa Skinorenia 30 gramman tuubeissa. 1 gramma voidetta sisältää 200 mg atselaiinihappoa.

Mihin Skinorenia käytetään?

Tätä voidetta käytetään aknen hoitoon. Akne johtuu talin ylituotannosta (esimerkiksi hormonaalisten vaihteluiden vuoksi). Tämä tali kerääntyy ihohuokosiin ja ruokkii propionibakteereja. Bakteeri, joka elää ihollamme mutta on yleensä vaaraton. Huokoset tukkeutuvat ja voivat sitten tulehtua. Sen jälkeen iholle muodostuu punaisia (märkäisiä) kyhmyjä. Aknea esiintyy pääasiassa kasvoilla, ja se alkaa yleensä murrosiässä. Tätä tilaa esiintyy eriasteisesti. Jotkut ihmiset kärsivät vakavasti, toiset vähemmän vakavasti. Vaikea akne voi johtaa ihonalaisiin paiseisiin tai märkärakkulat voivat jättää arpia. Tämä voi vaikuttaa minäkuvaan. Siksi se soveltuu aknen hoitoon.

Miten Skinoren toimii?

Kuten aiemmin mainittiin, propionibakteerit aiheuttavat aknen muodostumista. Voiteen sisältämä atselaiinihappo hyökkää näitä bakteereja vastaan. Tämän seurauksena ne eivät enää pysty tuottamaan lisääntymiseen tarvittavia proteiineja. Immuunijärjestelmä heikentää bakteereja ja eliminoi ne sitten. Oireet häviävät.
Levitä voidetta lääkärin määräämä määrä ja tiheys. Yleensä tämä tapahtuu kerran tai kahdesti päivässä. Puhdista iho ennen levittämistä ja taputtele se kuivaksi. Hiero sitten voide varovasti ihoon.

Kuinka tehokas Skinoren on?

Skinoren on tehokas aknen hoitoon. Jos sinulla on akne, on suositeltavaa, että puhdistat ihosi perusteellisesti joka päivä. Älä käytä ärsyttäviä tuotteita. Käytä Skinoren-voidetta vain, jos akne jatkuu eikä hellitä. Tee tämä aina yhdessä hyvän ihonpuhdistusaineen kanssa. Tulokset näkyvät noin kuukauden kuluttua. Huomautus: Älä käytä tätä tuotetta yli 12 peräkkäisen kuukauden ajan.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT