Singulair

147,55 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Singulair?

Singulair on tulehduskipulääke, jota käytetään astmakohtausten hallintaan. Tämä lääke sisältää montelukastia, joka pysäyttää tulehduksen. Voit ostaa Singulairia tabletteina, jotka sisältävät 10 mg montelukastia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Singulairia käytetään astmakohtausten pysäyttämiseen, mikä auttaa myös ehkäisemään lisäoireita. Monilla ihmisillä on astma. Astma voi olla perinnöllinen tai johtua kroonisesta keuhkokuumeesta tai yliherkkyydestä tietyille ärsykkeille. Näitä ärsykkeitä voivat olla siitepöly, värilliset hajut, savu, liikunta, stressi jne. Jos hengität paljon tupakansavua tai jos olet hengittänyt sitä raskauden aikana aikaisemmin, sinulla on suurempi todennäköisyys sairastua astmaan. Astmakohtauksen aikana hengitysteiden lihakset supistuvat. Seinämät supistuvat, jolloin hengitystiet ahtautuvat. Tämä aiheuttaa hengenahdistusta, yskää, kipua hengitysteissä ja hengitysvaikeuksia.
Tätä lääkettä käytetään usein myös astmapotilaiden heinänuhasta johtuvien nenäongelmien hoitoon.

Miten Singulair toimii?

Vaikuttava aine montelukasti estää elimistön tulehdusreaktioita. Leukotrieenit laukaisevat nämä reaktiot sen jälkeen, kun ne ovat joutuneet kosketuksiin jonkin edellä mainitun ärsykkeen kanssa. Tulehdusreaktiot laukaisevat astmakohtauksen. Montelukasti estää näiden leukotrieenien vaikutusta. Tämä vähentää tulehdusreaktion todennäköisyyttä ja vähentää astmakohtausten määrää.

Käytä

  • 1 tabletti illalla ruoan kanssa tai ilman.
  • Jatka tablettien ottamista päivittäin. Vaikka sinulla ei olisi hyökkäyksiä.
  • Älä koskaan ota ylimääräistä annosta.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Singulair ehkäisee tehokkaasti astmakohtauksia. Alankomaissa 640 000 ihmistä sairastaa astmaa. Sekä lapset että aikuiset. Sairaus koskee enemmän naisia kuin miehiä. Astmaa ei voi parantaa millään lääkkeellä. Singulairilla voit kuitenkin vähentää astmakohtauksen todennäköisyyttä. Näillä kohtauksilla voi olla vakavia seurauksia, ja siksi niitä on tärkeää hoitaa.
Huomaa: Singulair ei ole keuhkoputkia laajentava lääke. Jos saat kohtauksen, lääke ei auta laajentamaan hengitysteitäsi. Tätä varten sinun on otettava toinen keuhkoputkia laajentava lääke.

Mahdolliset haittavaikutukset: päänsärky, ripuli, ylähengitystieinfektio, kuume, oksentelu…..

Osta Singulair

Haluatko ostaa Singulairia verkossa ilman reseptiä? Meidän avullamme et tarvitse lääkärin reseptiä saadaksesi tämän lääkkeen turvallisesti, nopeasti ja laillisesti kotiin. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT