Simvastatin

alk. 51,79 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Simvastatin

Kuvaus

Mitä simvastatiini on?

Simvastatiini on kolesterolia alentava lääke, jota kutsutaan myös statiiniksi. Tämä estäjä vaikuttaa kolesterolin tuotantoon maksassa ja vähentää kolesterolin ja rasvan määrää veressä. Simvastatiinia on saatavana tabletteina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit käyttää simvastatiinia, jos veressäsi on liikaa kolesterolia tai kolesterolia yhdistettynä rasvaan. Tämä lääke voi auttaa sinua myös, jos sinulla on suurentunut sydän- ja verisuoniongelmien riski.

Kolesteroli on rasva, jota elimistösi tarvitsee solujen, sapen ja hormonien valmistukseen. Kolesteroli pilkkoo rasvaa ja kuljettaa sitä koko elimistössä. Nämä rasvat ovat tärkeitä energian ja solujen rakentamisen kannalta. Sinulla voi olla liikaa kolesterolia, koska maksasi tuottaa liikaa kolesterolia tai koska syöt liikaa rasvaa. Kun veressäsi on liikaa kolesterolia, kolesteroli ja ylimääräinen rasva voivat kerääntyä valtimoiden seinämiin. Tämä voi johtaa valtimoiden ahtautumiseen tai tukkeutumiseen. Tämä lisää sydän- ja verisuoniongelmien riskiä.

Miten simvastatiini toimii?

Simvastatiini alentaa veren kolesteroli- ja siihen liittyvien rasvojen määrää.

Tabletit niellään pienen vesimäärän kanssa. Tabletit otetaan päivällisen jälkeen tai ennen nukkumaanmenoa. Tämä johtuu siitä, että maksa tuottaa eniten kolesterolia yöllä.

Jos lääke tehoaa, sinun on todennäköisesti käytettävä sitä koko loppuelämäsi ajan. Sen päivittäinen käyttö vähentää sydän- ja verisuonitautien riskiä. Lääkkeen täyden vaikutuksen saavuttaminen kestää 4-6 viikkoa. Voit tarkistaa, onko se toiminut, ottamalla verikokeen. Et kuitenkaan huomaa parannusta heti.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Simvastatiini on erittäin tehokas lääke kolesterolin alentamiseen. Ole varovainen greippimehun juomisessa yhdessä tämän lääkkeen kanssa. Greippi lisää simvastatiinin vaikutusta, mikä voi aiheuttaa enemmän haittavaikutuksia. Älä juo enempää kuin yhden lasillisen alkoholia päivässä ja vältä alkoholia vähintään kahtena päivänä viikossa. Älä käytä simvastatiinia, jos olet raskaana tai yrität tulla raskaaksi. Älä myöskään käytä sitä, jos imetät.

Poikkeustapauksissa simvastatiinin käytön aikana voi esiintyä seuraavia haittavaikutuksia: vatsa- ja suolistovaivat, päänsärky, lihassäryt, nivelkipu, muistihäiriöt, ihottuma. Saatat myös kokea psyykkisiä oireita (masennusta) ja raajojasi voi kihelmöidä.

Simvastatiinilla on yhteisvaikutuksia useiden lääkkeiden kanssa. Lähinnä HIV- ja syöpälääkkeiden kanssa. Seuraavat lääkkeet vähentävät simvastatiinin vaikutusta: epilepsialääkkeet, deksametasoni, rifabutiini ja mäkikuisma. Muut lääkkeet lisäävät simvastatiinin haittavaikutuksia: erytromysiini, klaritromysiini, fusidiinihappo, antibiootit, jotkut sydän- ja verisuonilääkkeet, danatsoli.

Osta Simvastatin

Meiltä voit ostaa Simvastatiinia verkossa ilman lääkärin reseptiä. Simvastatiini vaatii myös reseptin, mutta tarjoamme verkkopalvelua, jonka ansiosta sinun ei tarvitse käydä omalla lääkärilläsi. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT