Serevent

alk. 129,80 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Salmeteroli ksinafoaatti
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Serevent?

Serevent on hengitysteitä laajentava lääke, joka lievittää astmakohtauksen oireita. Tämä lääke vaikuttaa 12 tunnin ajan. Vaikuttava aine salmeteroli lievittää astmaoireita. Voit ostaa Sereventiä inhalaattorina, joka sisältää 25 mikrogrammaa salmeterolia per puhallus, tai Accuhalerina, joka sisältää 50 mikrogrammaa salmeterolia per puhallus.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Serevent on lääke, joka lievittää astmaoireita. Astma voi periytyä vanhemmilta. Tila voi kuitenkin johtua myös hengitysteiden pitkäaikaisesta tulehduksesta tai yliherkkyydestä tietyille ärsykkeille. Näitä ärsykkeitä voivat olla siitepöly, fyysinen rasitus, stressi, maalin haju jne. Nämä tekijät ärsyttävät hengitysteitä ja laukaisevat astmakohtauksen. Hengitysteiden seinämät supistuvat ja kapenevat. Kohtauksen oireita ovat hengitysvaikeudet, yskä, kipu hengitysteissä ja hengenahdistus. Vakavassa kohtauksessa saatat alkaa hyperventiloida.

Miten Serevent toimii?

Serevent sisältää salmeterolia. Tämä aine vaikuttaa kehon beeta-2-reseptoreihin. Nämä reseptorit saavat hengitysteiden lihakset supistumaan kohtauksen aikana. Salmeterolin vaikutus saa lihakset rentoutumaan. Tämä saa hengitystiet jälleen laajenemaan, ja voit hengittää helpommin.

Käytä

Alkuperäinen annos 25 ja 50 mikrogrammaa salmeterolia puhallusta kohti: 1 puhallus kahdesti päivässä.

  • Käännä kahvaa edestakaisin, kunnes kuulet naksahduksen.
  • Hengitä ulos, laita puhallus suuhusi ja vedä syvään henkeä.
  • Hengitä sitten hitaasti ulos.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Serevent lievittää tehokkaasti astmaoireita. Lääke vaikuttaa 10-20 minuutin kuluttua, ja sen vaikutusaika on pitkä, 12 tuntia.
Alankomaissa 640 000 ihmistä sairastaa astmaa. Tauti on yleisempi naisilla kuin miehillä. Myös lapset voivat sairastua astmaan. Astmaan ei ole vielä parannuskeinoa. Hyökkäys voi olla hyvin vakava. Siksi on tärkeää hoitaa sitä.

Mahdolliset haittavaikutukset: sydämentykytys, käsien vapina ja päänsärky. Myös yskää voi esiintyä. Nämä haittavaikutukset häviävät muutamassa tunnissa inhalaation jälkeen. Jos sinulla on edelleen näitä haittavaikutuksia kahden viikon kuluttua, ota yhteys lääkäriin.

Osta Serevent

Osta Serevent ilman reseptiä? Meiltä voit helposti ja turvallisesti tilata tämän lääkkeen verkossa astmaoireiden lievittämiseksi. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen!

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT