Seretide

alk. 85,80 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Salmeteroli
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Seretide?

Seretide on tulehduskipulääke, joka vähentää astmakohtauksia ja lievittää oireita. Tämä lääke sisältää salmeterolia ja flutikasonia. Saat Seretidiä inhalaattorina tai levynä.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit käyttää Seretidiä astman ja COPD:n (krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus) hoitoon. Tämä lääke ehkäisee uusia astmakohtauksia ja lievittää kohtauksen oireita, jos se puhkeaa. Astmakohtauksen voivat laukaista monet ärsyttävät aineet: pölypunkit, lemmikkieläimet, siitepöly jne. Kohtauksen aikana et voi hengittää niin hyvin kuin pitäisi, tunnet olosi kouristelevaksi, yskit ja tuotat limaa.

COPD on sateenvarjotermi keuhkosairauksille. Jos sinulla on esimerkiksi keuhkoahtaumatauti, sinulla voi olla krooninen keuhkoputkentulehdus, keuhkolaajentuma ja krooninen hengitysteiden ahtauma. Tämä aiheuttaa paljon limaa hengitysteihin. Se voi myös aiheuttaa ahtautta ja hengitysvaikeuksia.

Miten Seretide toimii?

Seretiden vaikuttavat aineet ovat salmeteroli ja flutikasoni. Tämä tekee Seretidestä yhdistelmälääkkeen. Flutikasoni on tulehdusta ehkäisevä ja ehkäisee astmakohtauksia. Salmeteroli on hengitysteiden laajentaja ja lievittää minkä tahansa kohtauksen oireita.

Kun jokin edellä mainituista ärsykkeistä stimuloi hengitysteitä, immuunijärjestelmä vapauttaa ainetta, joka aiheuttaa immuunivasteen. Tämä reaktio voi aiheuttaa astmakohtauksen. Flutikasoni on kortikosteroidi ja se torjuu immuunijärjestelmän tuottaman aineen vaikutusta. Tämä estää astmakohtauksen puhkeamisen.

Huuhtele suu aina vedellä inhalaation jälkeen ehkäistäksesi äänen käheyttä, yskää, suun kuivumista ja kurkkukipua.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Seretidi vähentää ja ehkäisee tehokkaasti astmakohtauksia ja lievittää niiden oireita. Se auttaa myös laajentamaan hengitysteitä keuhkoahtaumataudissa. Lääke toimii tehokkaasti, koska tunnet vähemmän tukkoisuutta 20 minuuttia sen inhaloinnin jälkeen. Se kestää 12 tuntia. Päivittäisen käytön myötä hengästyneisyys vähenee.

Huomaa: Tätä lääkettä ei ole tarkoitettu käytettäväksi hyökkäyksen aikana. Se ei ehkä laajenna hengitysteitä riittävän nopeasti. Tätä varten on käytettävä nopeasti vaikuttavaa keuhkoputkia laajentavaa lääkettä.

Mahdolliset haittavaikutukset: suun tai kurkun kuivuminen, yskä, käheys, käsien vapina, sydämentykytys. Nämä haittavaikutukset häviävät yleensä 2 tunnin kuluttua inhalaatiosta. Jos näin ei ole, ota yhteys lääkäriin.

Osta Seretide

Osta Seretide ilman reseptiä Hyvän olon apteekista! Sinun ei tarvitse mennä lääkäriin tai apteekkiin saadaksesi tätä lääkettä turvallisesti, nopeasti ja laillisesti kotiin. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT