Scopoderm

alk. 63,80 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Hyossiinihydrobromidi

Kuvaus

Mikä on Scopoderm?

Scopoderm on laastari, jonka vaikuttava aine on skopolamiini matkapahoinvoinnin torjumiseksi.

Scopodermia voi ostaa laastareina, jotka sisältävät 1,5 mg skopolamiinia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Scopodermiä käytetään matkapahoinvoinnin hoitoon. Kun sinulla on matkapahoinvointi, tunnet pahoinvointia. Tämä johtuu siitä, että silmäsi tuntevat liikettä ajaessasi, mutta kehosi ei liiku. Tämä häiritsee korvan tasapainoelintä. Keho puolestaan lähettää signaalin aivojen oksentamiskeskukseen. Vastauksena vatsasi supistuu ja oksennat. Tämä lääke vaikuttaa jopa kolme päivää, joten se sopii ihmisille, jotka ovat lähdössä pitkälle matkalle, jossa on paljon liikennettä (kuten laivamatka).

Miten Scopoderm toimii?

Vaikuttava aine skopolamiini estää asetyylikoliinireseptoreita aivoissa. Tämän seurauksena aivot eivät enää pysty tulkitsemaan sekavia signaaleja. Siksi aivot eivät lähetä signaalia vatsan supistumiseen, etkä oksentele.

Kuinka käyttää

  • Levitä laastari 5-6 tuntia ennen matkaa.
  • Kiinnitä se suoraan korvan taakse (kuiva ja puhdas iho).
  • Pese kätesi käytön jälkeen.
  • Toimii jopa 3 päivän ajan.
  • Suihkussa käynti ja uiminen ei ole ongelma.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Scopoderm on tehokas matkapahoinvoinnin hoidossa. Laastari on täydellinen ihmisille, jotka eivät pidä pillereiden ottamisesta. Tämä lääkitys toimii noin 3 päivän ajan. Matkalla sairastumisen välttämiseksi voit kokeilla myös seuraavaa: kuuntele musiikkia, liiku mahdollisimman vähän, katso horisonttiin….. Jos tämä ei riitä auttamaan sinua, voit valita tämän laastarin seuraavaa matkaasi varten.

Mahdolliset haittavaikutukset: suun kuivuminen, päänsärky, pahoinvointi, uneliaisuus, ihon ja silmäluomien ärsytys. Lue pakkausseloste huolellisesti täydellisen luettelon saamiseksi.

Huomaa: tämä lääke voi tehdä sinut uneliaaksi. Älä siis käytä tätä laastaria, jos sinun on ajettava.

Osta Scopoderm

Osta Scopoderm verkossa ilman reseptiä? Meiltä on mahdollista tilata tämä matkapahoinvointilääke verkossa ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT