Saxenda

alk. 142,70 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Liraglutid
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Saxenda?

Saxenda on lääke, joka auttaa hoitamaan ylimääräistä epäterveellistä vatsarasvaa ja liikalihavuutta. Tämä lääke annetaan injektiona. Saxendan vaikuttava aine on liraglutidi, hormonin kaltainen aine, joka hidastaa mahalaukun tyhjenemistä ja vähentää ruoan saantia. Sitä käytetään myös pienempinä annoksina tyypin 2 diabeteksen hoidossa. Se on pistettävä päivittäin.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Tätä lääkettä käytetään erityisesti liikalihavuuden hoitoon, ja se auttaa menestyksekkäästi torjumaan liikalihavuutta. Sen lisäksi, että Saxenda on liikalihavuuden lääke, se auttaa myös tyypin 2 diabeteksen tai aikuistyypin diabeteksen hoidossa.

Miten Saxenda toimii?

Saxenda vaikuttaa aivojen reseptoreihin, jotka vähentävät ruokahalua. Tunnet olosi kylläiseksi nopeasti ja pitkään. Siksi on epätodennäköisempää, että tunnet nälkää uudelleen, ja syöt automaattisesti vähemmän. Jos noudatat terveellistä ruokavaliota ja elintapoja, tämä lääke voi saada sinut syömään vähemmän ja laihtumaan nopeammin. Jos käytät tätä lääkettä laihduttaaksesi helpommin, sinun on aloitettava laihdutushoito pienellä annoksella. Lisää painonpudotusta asteittain viiden peräkkäisen viikon aikana. Kun aloitat Saxendan käytön, viisi injektiokynää riittää yhteensä 44 päiväksi. Asteittainen lisäys on tärkeää ruoansulatuskanavan sietokyvyn parantamiseksi. 3,0 mg on edelleen ylläpitoannos. Suurempaa annosta ei suositella.

Jos käytät jo suurempaa annosta, viisi lyijykynää 30 päivän ajan riittää. Käytät aina yhden Saxenda-injektion päivässä. Jäljittelemällä GLP-1-hormonin vaikutusta aivot saavat signaalin siitä, että olet kylläinen, ja voivat siksi lopettaa syömisen. Tällä tavoin tämä lääke saa sinut tuntemaan itsesi vähemmän nälkäiseksi ja kylläisemmäksi nopeammin. Kaikki eivät voi käyttää Saxendaa laihduttamiseen. Tämä on mahdollista vain, jos painoindeksisi on vähintään 30. Poikkeuksia tehdään, jos BMI on 27 tai korkeampi ja jos kärsit lihavuuteen liittyvistä sairauksista, kuten ateroskleroosista, sydän- ja verisuonitaudeista, korkeasta kolesterolista, hormonihäiriöistä, korkeasta verenpaineesta ja diabeteksesta.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Tämä lääke ei ole ihmelääke liikalihavuuteen. Se toimii vain, jos se yhdistetään terveelliseen ruokavalioon ja elämäntapaan, jossa on paljon luonnollisia elintarvikkeita ja runsaasti liikuntaa. Jos haluat päästä eroon kaikesta ylipainosta ilman, että jojoilet, sinun on pistettävä tätä lääkettä joka päivä koko eliniän ajan. Lopeta hoito, jos et ole laihtunut 5 % alkuperäisestä painostasi 12 viikon jälkeen (3,0 mg päivässä).

Älä käytä Saxendaa yhdessä toisen GLP-1-reseptoriagonistin kanssa. Tyypin 2 diabetesta sairastavien on oltava erityisen varovaisia tämän lääkkeen kanssa. Ota yhteyttä lääkäriin, jos insuliiniannosta on tarpeen pienentää hypoglykemian välttämiseksi.
Saxendalla on myös yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa. Älä käytä tätä lääkettä, jos olet raskaana.

Mahdolliset haittavaikutukset: pahoinvointi, oksentelu, ripuli, suun kuivuminen, huimaus. Unettomuutta, väsymystä, refluksitautia … voi myös esiintyä. Täydellinen luettelo lääkkeiden yhteisvaikutuksista ja haittavaikutuksista on pakkausselosteessa.

Osta Saxenda

Jos tiedät, että tämä lääke voi auttaa sinua torjumaan lihavuutta, voit ostaa Saxendaa täältä ilman reseptiä. Sinun ei siis tarvitse mennä lääkäriin tai apteekkiin saadaksesi tämän lääkkeen, joka auttaa sinua taistelussa lihavuutta vastaan! Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT