Salbutamol

alk. 73,13 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Salbutamol
Osasto:

Kuvaus

Mitä salbutamoli on?

Salbutamoli on keuhkoputkia laajentava lääke, joka auttaa astmakohtauksiin tai niiden oireisiin. Tätä lääkettä käytetään inhalaattorissa tai tabletteina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Salbutamolia käytetään astmakohtauksen aikana tai kun sinulla on astmakohtauksen oireita. Tätä lääkettä käytetään oireiden lievittämiseen. Astman oireita ovat hengenahdistus, hengityksen vinkuminen ja yskä.

Miten salbutamoli toimii?

Astmakohtauksen laukaisee jokin seuraavista ärsykkeistä: pölypunkit, savu, siitepöly, hajut, kylmä ilma, liikunta ja henkinen stressi. Tämän jälkeen immuunijärjestelmä reagoi ylireagoiden ympäristöön ja aiheuttaa tulehdusreaktion hengitysteiden ympärillä. Hengitysteitä ympäröivät lihakset supistuvat, jolloin hengitystiet ahtautuvat ja hengittäminen vaikeutuu.

Salbutamoli on beeta-2-agonisti, joka vaikuttaa kehon tiettyihin reseptoreihin. Tämä saa aikaan sen, että hengitysteitä supistavat lihasseinämät rentoutuvat. Hengitystiet laajenevat, ja voit hengittää helpommin.

Miten inhalaattoria käytetään:

  • Käytä inhalaattoria enintään 4 kertaa 24 tunnin aikana.
  • Enintään 800 mikrogrammaa päivässä
  • Irrota inhalaattorin korkki
  • Ravista inhalaattoria kolmesta viiteen kertaa ylhäältä alaspäin.
  • Paina painiketta, kunnes kuulet inhalaattorin naksahtavan.
  • Pidä laite pystyssä
  • Hengitä ulos mahdollisimman syvään
  • Aseta inhalaattori huulillesi ja hengitä nopeasti ja syvään.
  • Ota puskuri pois suustasi ja pidätä hengitystäsi 5 sekunnin ajan.
  • Hengitä taas ulos.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Astmaa ei voida parantaa, koska kukaan ei tiedä tarkalleen, miksi sitä esiintyy. Siksi on tärkeää hallita kohtauksia ja vähentää oireita tällä lääkkeellä.

Jos odotat kohtausta lyhyen ajan sisällä, esimerkiksi jos harrastat liikuntaa tai et voi välttää tiettyä ärsykettä, voit ottaa salbutamolia kohtauksen estämiseksi.

Jos käytät tätä lääkettä kohtauksen aikana, voit hengittää paremmin ja rauhoittua nopeammin.

Kun otat tätä lääkettä, sykkeesi voi nousta tai saatat alkaa vapista. Harvinaisissa tapauksissa saatat saada päänsärkyä, yskää tai suun ja kurkun ärsytystä. Veressäsi voi olla vähemmän kaliumia, saatat saada lihaskramppeja ja tuntea olosi levottomaksi ja huimaavaksi.

Osta Salbutamol

Haluatko ostaa salbutamolia verkossa ilman reseptiä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Et tarvitse reseptiä omalta lääkäriltäsi, me annamme sinulle reseptin verkossa. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT