Rozex

alk. 60,59 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Metronidazole
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Rozex?

Rozex on metronidatsoliin perustuva voide. Metronidatsoli on antibiootti, joka torjuu bakteereja ja ameeboja. Rozex on saatavana geelin ja voiteen muodossa.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Rozexia käytetään rosacean hoitoon. Ruusufinni on ihosairaus, jossa kasvoihin tulee kirkkaanpunaisia laikkuja, kuoppia ja näppylöitä. Ota aina yhteyttä lääkäriin ennen hoidon aloittamista. Voit käyttää tätä lääkettä myös vähentämään voimakkaasti haisevien haavaumien hajua iholla.

Miten Rozex toimii?

Roosaceassa voidetta levitetään iholle ohueksi kerrokseksi. On tärkeää puhdistaa iho ensin haalealla vedellä ja taputella se sitten kuivaksi. Huomaa: Vältä kosketusta silmiin, suuhun ja nenään ja pese kädet aina käytön jälkeen.

Kun käytät tätä lääkettä hajun poistamiseen haavasta, huuhtele haava ensin fysiologisella keittosuolaliuoksella tai vesijohtovedellä. Varmista, että vanha geelikerros huuhdellaan kokonaan pois. Levitä toinen kerros geeliä ja kiinnitä haava steriilillä sidoksella.

Kun geeliä käytetään kahdesti päivässä, sitä levitetään iholle aamulla ja illalla. Jos käytät sitä kolme kertaa päivässä, on parasta käyttää sitä aamulla, keskipäivällä ja illalla. Unohditko levittää sitä? Käytä sitä heti kun muistat. Älä tee tätä silloin, kun on melkein aika tehdä seuraava sovellus. Älä levitä tuotetta kaksinkertaisena kerroksena. Tämä ei auta.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Jos käytät Rozexia rosacean hoitoon, punoitus ja näppylät häviävät muutamassa viikossa.

Jos annat tätä lääkettä haavaan, joka haisee voimakkaasti, haju häviää muutamassa tunnissa.

On tärkeää suojata iho suoralta auringonvalolta tai muulta UV-valolta hoidon jälkeen. UV-valo häiritsee Rozexin tehoa. Rozexilla ei ole yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa. Voit siis käyttää voidetta yhdessä muiden lääkkeiden kanssa ilman riskiä.

Voide voi aiheuttaa lievää ihoärsytystä. Tämä häviää itsestään. Ota yhteyttä lääkäriin, jos näin ei tapahdu. Poikkeustapauksissa voi esiintyä metallista makua ja pahoinvointia.

Rozexin ostaminen

Voit ostaa Rozexia meiltä ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT