Ramipril

alk. 48,40 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Ramipril

Kuvaus

Mikä on ramipriili?

Ramipriili on lääke, joka sisältää ACE:n estäjiä verenpaineen alentamiseksi.
Sitä on saatavana 1,25, 2,5, 5 ja 10 mg:n kapseleina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät ramipriiliä korkeaan verenpaineeseen. Tämä lääke alentaa verenpainetta. Tämä sairaus on todennäköisempi, jos olet yli 65-vuotias, juot paljon alkoholia, tupakoit ja harrastat vähän liikuntaa.

Miten Ramipril toimii?

Elimistö muuttaa angiotensiinia angiotensiini II:ksi. Angiotensiini II supistaa verisuonia ja nostaa verenpainetta. Ramipriili sisältää ACE:n estäjiä, jotka estävät tämän muuntumisen. Tämä alentaa verenpainetta.

Ohjeet

1 tabletti päivässä. Ota annos tiettyyn aikaan joka päivä. Näin et unohda ottaa pilleriä. Ota kapselit vedellä pureskelematta. Suurin sallittu päiväannos on 10 mg.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Ramipriili alentaa tehokkaasti verenpainetta. Jos pieni annos ei ole riittävän tehokas, on suositeltavaa ottaa suurempi annos.

Mitä vanhemmaksi tulet, sitä todennäköisemmin sinulla on korkea verenpaine (65+). Jopa 30 prosenttia aikuisväestöstä kärsii tästä tilasta. Se on yksi kolmesta neljään aikuista. Jos harrastat myös vähän liikuntaa, juot paljon alkoholia, tupakoit ja syöt paljon suolaa, sinulla on todennäköisemmin korkea verenpaine.

On erittäin tärkeää hoitaa tila, koska korkea verenpaine voi johtaa sydänsairauksiin ja aivohalvaukseen.

Mahdolliset haittavaikutukset: huimaus, päänsärky, ripuli, kutina, hikoilu, närästys, ummetus, kuume, nivelkipu, libidon lasku, unettomuus, masennus….. Näkö- ja kuulohäiriöt, kielen turvotus, läiskät iholla, sekavuus, vapina ja heikkouden tunne ovat myös poikkeuksellisesti mahdollisia.

Älä yhdistä Rampipriliä seuraavien lääkkeiden kanssa: kipulääkkeet, diabeteslääkkeet (esim. insuliini), syöpälääkkeet (sytostaattihoito), muut korkean tai matalan verenpaineen lääkkeet…..

Älä juo alkoholia. Alkoholi lisää haittavaikutusten riskiä.
Älä käytä tätä lääkettä, jos olet raskaana tai imetät.

Osta Ramipril

Jos tiedät tarvitsevasi Ramipriliä, voit ostaa Ramipriliä täältä ilman lääkärin reseptiä. Kaikki turvallisesti, laillisesti ja luotettavasti. Meihin sidoksissa olevan lääkärin kautta sinulle kirjoitetaan resepti verkossa. Voit siis saada lääkkeesi nopeasti kotiin.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT