Qvar

92,40 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Qvar?

Qvar on astmalääke, jolla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus kortikosteroidi beklometasonin ansiosta. Sitä voi ostaa 50 mikrogramman inhalaattoreissa.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät Qvaria tukahduttaaksesi astmakohtaukset mahdollisimman hyvin ja ehkäistäksesi niitä pitkällä aikavälillä. Tämä vähentää tai poistaa myös muita oireita (yskä, kivuliaat hengitystiet, lima, hengitysvaikeudet, rintakehän ahtaus). Astma voi periytyä tai se voi johtua kroonisesta hengitysteiden tulehduksesta.

Kehosta tulee myös yliherkkä ulkoisille ärsykkeille. Näitä voivat olla (tupakan)savu, siitepöly, maalin haju, fyysinen rasitus, stressi jne. Keho käynnistää tulehdusreaktion vastauksena näihin ärsykkeisiin. Tämän reaktion aikana vapautuvat aineet aiheuttavat hengitysteiden lihasseinämien tulehtumisen ja supistumisen. Tämä rajoittaa hengityskykyäsi ja saa sinut tuntemaan itsesi hengästyneeksi.

Miten Qvar toimii?

Beklometasoni estää elimistöä reagoimasta ärsykkeisiin tulehdusreaktiolla. Se estää tulehdusta aiheuttavien aineiden vapautumista hengitysteihin. Seinät eivät supistu ja voit hengittää helposti. Hengitysteihin ei kerry limaa. He pysyvät vapaina.

Kuinka käyttää

  • Ota yksi puffahdus kahdesti päivässä.
  • Vaikeaan astmaan voit ottaa 2 puhallusta kahdesti päivässä. Odota 1 minuutti jokaisen puhalluksen välillä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Qvar vähentää tehokkaasti astmakohtausten riskiä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinulla on vähemmän tai ei lainkaan oireita tällaisesta kohtauksesta.
Jopa 640 000 ihmistä Alankomaissa kärsii tästä taudista. Astma on perinnöllinen, ja sitä esiintyy useammin naisilla kuin miehillä.

Toistaiseksi ei ole olemassa lääkettä, joka voisi parantaa astman. Qvar voi siis auttaa vähentämään oireita yrittämällä ehkäistä astmakohtauksia mahdollisimman hyvin.

Tärkeää: Tämä lääke ei vähennä astmaoireiden voimakkuutta (yskä, hengenahdistus, hengenahdistus). Jos kohtaus iskee, sinun on otettava lisälääkkeitä, jotka laajentavat hengitysteitä oireiden lievittämiseksi. Sen jälkeen voit taas hengittää kunnolla. Molempien lääkkeiden yhdistelmä on mahdollinen.

Mahdolliset haittavaikutukset: pahoinvointi, huimaus, vapina, yskä, kurkun tai suun sieni-infektio, hermostuneisuus, unihäiriöt jne.

Osta Qvar

Haluatko ostaa Qvar verkossa ilman reseptiä? Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT