Qlaira

95,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Estradiol/Dienogest
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Qlaira?

Qlaira on yhdistelmäehkäisyvalmiste, joka sisältää seuraavia keinotekoisia hormoneja: estradiolia ja dienogestia. Näillä hormoneilla on sama vaikutus kuin estrogeenilla ja progestiinilla. Jokaisella pillerin värillä on erilainen koostumus. Yksi liuska sisältää 28 tablettia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Voit käyttää Qlairaa raskauden ehkäisyyn. Tämän pillerin avulla on myös mahdollista viivästyttää kuukautisia ja lievittää kuukautiskramppeja.

Miten Qlaira toimii?

Estradioli toimii kuten estrogeeni ja dienogesti kuten progesteroni. Estrogeeni vastaa kohdun limakalvon erittymisestä ja progesteroni säätelee ovulaatiota. Näiden hormonien läsnäolo kertoo keholle, että ovulaatio on jo tapahtunut. Tämä tarkoittaa, että kypsää munasolua ei irtoa eikä kohdun limakalvo paksuuntu. Hormonit saavat myös kohdunkaulan ympärillä olevan limatulpan kasvamaan. Tämä vaikeuttaa siittiöiden pääsyä sisään.

Käyttö:

  • 2 päivää: tumman keltainen pilleri
  • 5 päivää: keskikokoinen punainen pilleri
  • 17 päivää: vaaleankeltainen pilleri
  • 2 päivää: tummanpunainen pilleri
  • 2 päivää: valkoinen pilleri

Laita päivittäinen etiketti pilleriliuskaan, jotta tiedät, mikä pilleri on otettava ja milloin se on otettava. Viimeisten päivien aikana sinulla on verenvuotoa. On mahdollista, että verenvuoto ei ole kokonaan tyrehtynyt, kun aloitat uuden liuskan, mutta tämä ei ole haitallista.

Aloita ensimmäisen pillerin ottaminen kuukautisten ensimmäisenä päivänä saadaksesi välittömän suojan. Jos aloitat myöhemmin, käytä ylimääräistä ehkäisyä 7 päivän ajan.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Qlaira ehkäisee ei-toivottuja raskauksia 99-prosenttisesti. Ehkäisypilleri on mahdollista yhdistää johonkin muuhun ehkäisyvälineeseen, kuten kondomiin.

Mahdolliset haittavaikutukset: päänsärky, pahoinvointi, vatsakipu, rintojen kipeytyminen tai arkuus, painonnousu. Saatat myös olla alttiimpi ärtyneisyydelle tai masennukselle (havaittavissa 6 kuukauden kuluessa).

Ota välittömästi yhteyttä lääkäriin, jos sinulla ilmenee jokin seuraavista haittavaikutuksista: allerginen reaktio (kasvojen ja huulten turpoaminen), rintasyövän oireet (rintojen kipeytyminen, kyhmy rinnassa, nännien muuttuminen), verihyytymät (jalkojen turpoaminen).

Osta Qlaira

Haluatko ostaa Qlairaa verkossa? Meiltä voit tilata tämän pillerin tarvitsematta reseptiä yleislääkäriltäsi. Valitset, kuinka monta kuukautta haluat saada pillerin, ja täytät sen jälkeen verkkokonsultaation, jonka hoitava lääkäri arvioi. Jos lääkäri ei näe, että Qlairasta voi aiheutua sinulle riskejä, hän kirjoittaa sinulle reseptin. Tämän jälkeen lähetämme tilauksesi nopeasti ja huolellisesti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT