Pulmicort

alk. 69,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Budesonide
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Pulmicort?

Pulmicort on astmapotilaille tarkoitettu hengitysteiden tulehduskipulääke. Tämä lääke sisältää lisämunuaishormoni budesonidia. Voit saada lääkettä puffissa, joissa kussakin on 100, 200 tai 400 mikrogrammaa budesonidia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Käytät tätä lääkettä estämään astmakohtauksen ja uudet oireet. Pulmicortilla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus ja se estää kohtauksen syntymisen. Astma voi johtua hengitysteiden kroonisesta tulehduksesta ja yliherkkyydestä tietyille ärsykkeille. Esimerkkejä ärsykkeistä ovat siitepöly, savu, maalin haju, fyysinen rasitus, stressi jne. Nämä tekijät voivat ärsyttää hengitysteitä ja laukaista astmakohtauksen. Hengitysteiden lihasseinämät supistuvat. Voit tunnistaa astmakohtauksen seuraavasta: Yskä, hengitysvaikeudet, kipu hengitysteissä ja hengenahdistus.

Miten Pulmicort toimii?

Pulmicort sisältää budesonidia, lisämunuaiskuoren tuottamaa hormonia. Kun keho joutuu kosketuksiin tietyn ärsykkeen kanssa (ks. edellä), se käynnistää automaattisesti tulehdusreaktion. Tämä laukaisee astmakohtauksen. Budesonidi estää tätä immuunivastetta niin, että tulehdusreaktio on lievempi, mikä vähentää astmakohtauksen todennäköisyyttä. Se vähentää myös liman tuotantoa keuhkoissa.

Käytä

  • 1 – 2 tulistusta, 1 – 2 kertaa päivässä.
  • Käännä kahvaa edestakaisin, kunnes kuulet naksahduksen.
  • Hengitä ensin ulos, aseta sitten puhallus suuhusi ja hengitä syvään.
  • Hengitä hitaasti ulos.
  • Älä ota suositeltua suurempaa annosta.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Pulmicort vähentää tehokkaasti astmakohtausten riskiä ja niihin liittyviä oireita. Alankomaissa noin 640 000 ihmistä sairastaa astmaa, joista enemmän naisia kuin miehiä. Tautia sairastaa 300 000 lasta. Astma on perinnöllinen, mutta sen voi laukaista myös krooninen keuhkotulehdus, tupakansavun hengittäminen raskauden aikana tai lapsuudessa…..
Astmaan ei ole parannuskeinoa. Pulmicort voi kuitenkin auttaa vähentämään astmakohtausten riskiä. Kun kohtaus on alkanut, tämä lääke ei auta riittävästi, ja on parempi ottaa keuhkoputkia laajentavaa lääkettä.

Mahdolliset haittavaikutukset: sammas, yskä, kurkkukipu, äänen käheys, levottomuus, masennus, unihäiriöt.

Osta Pulmicort

Voit ostaa Pulmicortia verkossa osoitteesta Hyvanolonapteekki.fi. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT