Provera

69,30 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Medroksiprogesteronasetaatti

Kuvaus

Mikä on Provera?

Provera on lääke, jota käytetään kuukautiskipujen lievittämiseen tai kuukautisten viivästyttämiseen. Voit käyttää sitä myös endometrioosin hoitoon. Tämä lääke sisältää medroksiprogesteronia, jolla on sama vaikutus kuin naishormoni progesteronilla. Voit ostaa Proveraa tabletteina, jotka sisältävät 10 mg medroksiprogesteronia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Provera lievittää kuukautisoireita (kuten runsasta verenvuotoa ja kovaa kipua). Voit myös käyttää Proveraa kuukautisten viivästyttämiseen. Sitä voidaan käyttää myös endometrioosin (kohdun limakalvon kasvain) hoitoon.

Kuukautiskipu johtuu siitä, että kohdun lihakset supistuvat työntäessään kohdun limakalvoa pois. Lihassupistus saa myös kohdun ympärillä olevat verisuonet supistumaan. Tämä vapauttaa prostaglandiiniksi kutsuttua kemikaalia, joka aiheuttaa kipua.

Endometrioosissa kohdun limakalvoa muistuttava kudos kasvaa kohdun ulkopuolella. Syytä ei tunneta, mutta on todennäköistä, että kohdun limakalvon solut leviävät imusuonten kautta. Stressi ja ehkäisy voivat myös vaikuttaa niiden esiintymiseen.

Miten Provera toimii?

Provera sisältää medroksiprogesteronia, joka toimii samalla tavalla kuin progesteroni ja valmistelee kohdun limakalvoa munasolun istutusta varten. Kuukautisten aikana elimistössä on vähemmän progesteronia, mikä aiheuttaa kohdun limakalvon löystymistä. Kun otat Proveraa, medroksiprogesteroni toimii samalla tavalla kuin progesteroni, jolloin verenvuoto ja kipu vähenevät.

Kuinka käyttää

Kuukautiskipujen lievittäminen:

  • Ota lääkettä 5–10 päivän ajan.
  • Aloita 16–21 päivää viimeisten kuukautisten jälkeen.

Endometrioosi:

  • Ota 10 mg 3 kertaa päivässä 90 päivän ajan.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Provera lievittää tehokkaasti kuukautiskipuja tai viivästyttää kuukautisia. Kaikilla naisilla ei ole ongelmia kuukautiskipujen kanssa, ja joillakin kuukautiskipuja ei ole lainkaan. Muista, että sinun on käytettävä tätä lääkettä useita kuukausia, jotta näet, toimiiko se sinulle.

On normaalia, että kuukautiset ovat aluksi epäsäännölliset. Tämä paranee ajan myötä. Muussa tapauksessa sinun on ehkä otettava suurempi annos.

Mahdolliset haittavaikutukset: epäsäännölliset verenvuodot tai väliin jääneet kuukautiset, vatsa- ja suolisto-ongelmat, huimaus, pahoinvointi, iho-ongelmat (akne, kutina, ruskeat läiskät…), päänsärky, mielialan muutokset, nesteen kertyminen nilkkoihin ja jalkoihin.

Osta Provera

Hanki Provera ilman reseptiä? Täältä voit tilata Proveraa verkossa ilman reseptiä! Täytät huolellisesti valmistellun terveyslomakkeen, jonka arvioi lääkäri. Jos riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.