Proscar

alk. 69,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Proscar?

Proscar on lääke, joka auttaa lievittämään oireita, kuten tiheää virtsaamista, miehillä, joilla on suurentunut eturauhanen. Se parantaa myös virtsan virtausta virtsaputken kautta. Kun lääkettä määrätään pieninä annoksina, hiukset kasvavat usein takaisin kaljuina laikkuina. Lääkärit määräävät joskus lääkettä suurena 5 mg:n annoksena naisille, joilla on liiallista hiusten kasvua. Porscaria saa tabletteina. Tableteissa on erilaisia annoksia.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Proscar sisältää vaikuttavaa ainetta finasteridia. Tämä aine kuuluu antiandrogeenien luokkaan. Finasteridi vähentää sukupuolihormoni testosteronin vaikutusta. Proscar auttaa hidastamaan eturauhasen laajentumista. Tämän lääkkeen ottaminen estää laajentumisen jatkumisen. Jos lääkettä käytetään pitkään, suurentuneen eturauhasen koko yleensä pienenee.

Miten Proscar toimii?

Vaikuttava aine finasteridi on entsyymin estäjä, jota käytetään eturauhasen hyvänlaatuisesta liikakasvusta kärsiville miehille. Lääke pienentää eturauhasen kokoa ja lievittää virtsaamisongelmia. Proscar vähentää myös todennäköisyyttä, että virtsaaminen ei yhtäkkiä enää onnistu ja joudut siksi leikkaukseen.

Ohjeet

  • Annos on 1 tabletti päivässä. Voit ottaa tabletin ruoan kanssa tai ilman.
  • Sinun on jatkettava tämän lääkkeen käyttöä pitkään, jotta se tehoaa.
  • Lääkäri voi määrätä samanaikaisesti toista lääkettä eturauhasen laajentumisen hallitsemiseksi.

Jos käytät Proscarin lisäksi muita lääkkeitä, kysy asiasta lääkäriltäsi tai apteekista. Tämä pätee myös, jos käytät tulevaisuudessa muita lääkkeitä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Proscar on tehokas miehille, joilla on suurentunut eturauhanen ja virtsateiden ongelmia. Se on tehokas myös naisille, joilla on liiallista hiusten kasvua. Lääkettä määrätään suurena annoksena. On tärkeää, että käytät tätä lääkettä pitkään, koska Proscar vaikuttaa hyvin oireisiisi. Eturauhasen kasvaminen niin suureksi, että se aiheuttaa oireesi, kesti kuitenkin kauan.

Kuten kaikki lääkkeet, Proscar voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Jos havaitset haittavaikutuksia, ota yhteys lääkäriin tai apteekkiin. Ota yhteys lääkäriin, jos huomaat kurkun, kielen tai kasvojen turpoavan. Sama pätee, jos sinulla on nielemisvaikeuksia, kutinaa, nokkosihottumaa tai hengenahdistusta. Lopeta sitten Proscarin käyttö. Rintakudoksessa tapahtuvista muutoksista, kuten kyhmyistä tai kivusta, on ilmoitettava välittömästi. Tämä voi olla vakava sairaus.

Ostaminen Proscar

Haluatko ostaa Proscar verkossa turvallisesti ja ilman reseptiä? Meillä on mahdollista tilata tämä lääkitys turvallisesti verkossa ilman lääkärin reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT