Propecia

alk. 100,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Finasteride
Osasto:

Kuvaus

Mikä on Propecia?

Propecia on finasteridia sisältävä lääke. Tämä on 5-alfa-reduktaasin estäjä, jota käytetään kaljuuntumisen, virtsaamisongelmien ja naisten ei-toivotun hiusten kasvun hoitoon. Sitä on saatavana 1 mg:n tabletteina.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

He käyttävät tätä lääkettä kaljuuntumisen, virtsaamisongelmien ja naisten ei-toivotun karvankasvun hoitoon. Miehet kaljuuntuvat, koska elimistö muuttaa testosteronia dihydrotestosteroniksi. Tähän liittyy 5-alfa-reduktaasientsyymi. Tämä aiheuttaa hiuspohjan hiusten ohenemista tai hiusrajan taantumista.

Virtsaamisongelmat johtuvat siitä, että eturauhanen suurenee ja painaa virtsarakkoa. Tämä laajentuminen johtuu dihydrotestosteronista.

Testosteroni voi aiheuttaa naisilla liiallista karvankasvua leuassa, poskissa, ylähuulessa, reisissä ja rinnoissa. Tämä on usein epätoivottavaa, ja sitä voidaan hoitaa tällä tuotteella.

Miten Propecia toimii?

Finasteridi estää testosteronin muuntumista dihydrotestosteroniksi. Tämä tapahtuu estämällä 5-alfa-reduktaasientsyymin toimintaa. Tämän seurauksena kehossa on vähemmän dihydrotestosteronia ja hiusten harveneminen lakkaa.

Virtsaamisongelmien yhteydessä finasteridi varmistaa myös, että dihydrotestosteronia tuotetaan vähemmän. Eturauhanen kutistuu eikä enää paina virtsarakkoa. Tämä tarkoittaa, että voit vihdoin virtsata taas normaalisti.

Naiset voivat ottaa tätä lääkettä ehkäistäkseen ei-toivottua karvankasvua. Finasteridi torjuu testosteronin vaikutusta elimistössä. Tämä vähentää vähitellen ei-toivottua karvankasvua.

Käyttö .

  • Virtsavaivat: käyttö 2-6 kuukauden ajan. 1 tabletti päivässä.
  • Kaljuuntuminen: käyttö 3-6 kuukauden ajan. 1 annos päivässä.
  • Ei-toivottu karvankasvu naisilla: muutaman kuukauden kuluttua ei-toivottu karvankasvu loppuu. 1 tabletti päivässä.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Propecia tehoaa hiustenlähtöön, virtsaamisongelmiin ja ei-toivottuun hiusten kasvuun naisilla. Jopa 9 kymmenestä kaljuuntuneesta miehestä huomaa parannusta. On tärkeää, että otat lääkkeen kokonaan. Huomaat tulokset vasta jonkin ajan kuluttua.

Haittavaikutukset: impotenssi, masennus, libidon heikkeneminen, maksan toimintahäiriöt …

Älä käytä raskauden ja imetyksen aikana. Alkoholin käyttö tämän lääkkeen kanssa on sallittua.

Älä yhdistä tätä lääkettä muiden mieshormonien ja HIV- ja C-hepatiittilääkkeiden kanssa.

Osta Propecia

Jos et jostain syystä halua tai voi mennä omalle lääkärillesi, voit ostaa Propeciaa meiltä turvallisesti ja laillisesti verkossa ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT