Progynova

alk. 104,00 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Estradiol

Kuvaus

Mikä on Progynova?

Käytät tätä lääkettä vaihdevuosi-ikäisenä naisena. Lääke sisältää estradiolia, joka on estrogeenin ensisijainen muoto. Progynova on saatavana 3,8 ja 7,6 mg estradiolia sisältävinä laastareina tai tabletteina. Laastarit vapauttavat tätä ainetta vähitellen päivän aikana. 3,8 mg:n estradiolivalmisteista vapautuu 50 mikrogrammaa 24 tunnissa ja 7,6 mg:n estradiolivalmisteista 100 mikrogrammaa 24 tunnissa.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Progynova on lääke, jota käytetään naisten vaihdevuosioireiden lievittämiseen. Vaihdevuodet ovat kehon prosessi, jossa munasarjat lakkaavat tuottamasta munasoluja. Tämän seurauksena naisella ei ole enää kuukausittaisia kuukautisia, ja kuukautiset ovat aluksi epäsäännölliset ja sitten loppuvat. Estrogeenin määrä elimistössä vähenee vähitellen. Tämä voi johtaa myös psyykkisiin ja fyysisiin oireisiin. Tämä tapahtuu yleensä 44-55-vuotiaana.
Mahdollisia oireita voivat olla kuumat aallot (lämpimän ja kuumeisen olon tunne), sydämentykytys, mielialan vaihtelut, nivelten jäykkyys, lihasten jäykkyys ja unihäiriöt.

Miten Progynova toimii?

Progynova sisältää estradiolia. Tämä on estrogeenin ensisijainen muoto. Vaihdevuosien aikana kehon estrogeenitaso laskee. Tämä tapahtuu hyvin äkillisesti ja aiheuttaa erilaisia oireita. Tämä lääke täyttää osittain nämä aukot ja vähentää epämukavuutta.

HUOMAUTUS: Käytä tätä lääkettä vain, jos sinulla ei ole enää kohtua. Tämä johtuu siitä, että lääke voi aiheuttaa kohdun limakalvon lisääntynyttä kasvua. Tämä voi johtaa kohtusyöpään.
Jos sinulla on vielä kohtu, sinun on yhdistettävä tämä lääke progestiinia sisältävän lääkkeen kanssa. Progestiini estää kohdun limakalvoa kasvamasta edelleen.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Progynova on tehokas vaihdevuosioireiden hoidossa. Oireet: jäykät nivelet, mielialan vaihtelut, unihäiriöt…. vähenevät, kun otat tätä lääkettä.

Naiset voivat kärsiä paljon näistä oireista. Tällä voi olla psykologisia ja fyysisiä vaikutuksia heidän elämäänsä. Tässä tapauksessa on suositeltavaa ottaa lääkkeitä. Riippuen heidän hyvinvoinnistaan.

Mahdolliset haittavaikutukset: kivuliaat tai kipeät rinnat, epäsäännöllinen verenvuoto, päänsärky, turvotus, huimaus, ihottuma…..

Osta Progynova

Progynovaa on mahdollista ostaa verkossa ilman reseptiä täältä. Sinun ei siis tarvitse mennä lääkäriin ja apteekkiin saadaksesi tätä lääkettä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT