Primolut Nor

alk. 46,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )

Kuvaus

Mikä on Primolut N?

Primolut N sisältää vaikuttavaa ainetta noretisteronia. Tämä on naispuolinen sukupuolihormoni, jolla on samanlainen vaikutus kuin progesteronilla, hedelmällisyyttä säätelevällä naishormonilla. Tätä lääkettä käytetään epänormaalin emätinverenvuodon, kuukautiskipujen tai kuukautiskiertoon liittyvien häiriöiden hoitoon. Primolut N on 30 tabletin pakkauksessa, joista kukin sisältää 5 mg noretisteronia.

Mihin Primolut N:ää käytetään?

Käytä Primolut N -valmistetta epänormaalin emätinverenvuodon, endometrioosin (kohdun limakalvon kasvaimet) tai kuukautiskipujen hoitoon: kuukautiskierron häiriöt (esim. väliin jääneet kuukautiset tai epäsäännöllinen verenvuoto), kuukautisten viivästyminen ja vaihdevuosioireet. Voit käyttää Primolut N:ää myös kuukautiskouristuksiin, kuten alavatsan kivulias pistely ja kouristukset. Tämä lääke lievittää kipua.

Miten Primolut N toimii?

Progesteronihormoni yhdessä estrogeenin kanssa hylkii kohdun limakalvoa, joka on kerääntynyt. Esimerkiksi endometrioosissa villisti kasvava kohdun limakalvo hajoaa kohdun ulkopuolisiin paikkoihin. Kuukautiskipuihin Primolut vaikuttaa seuraavasti: ennen kuin kohdun limakalvo alkaa kertyä, progesteronin määrä elimistössä vähenee. Ottamalla Primolut N -valmistetta määrä kasvaa ja keho ilmoittaa, ettei limakalvoa tarvitse rakentaa ja poistaa. Tämän seurauksena kohtu supistuu vähemmän ja kipu vähenee.

Kuinka sitä käytetään.
Se, kuinka paljon ja kuinka kauan sinun tulisi ottaa Primolut N:ää, riippuu siitä, mihin tarkoitukseen otat sitä. Ota yhteys lääkäriin oikean käytön varmistamiseksi. Ota lääke aina suunniteltuna aikana. Näin on epätodennäköisempää, että unohdat annoksen. Voit ottaa sen esimerkiksi aamulla herätessäsi tai illalla ennen nukkumaanmenoa.

Jatkuva käyttö: ota yksi tai kaksi annosta joka päivä.
Syklinen käyttö: ota yksi tai useampi annos joka päivä tietyn kuukautiskierron ajan.

Kuinka tehokas Primolut N on?

Primolut N on tehokas kuukautishäiriöiden ja -vaivojen, endometrioosin ja vaihdevuosioireiden hoidossa. Tämä lääke tehoaa vain, jos otat sen suunnitellusti. Sen vuoksi sinun pitäisi suunnitella sille kiinteä aika.
Voit käyttää tätä lääkettä yhdessä muiden lääkkeiden ja alkoholin kanssa ja voit ajaa autoa.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT