Priligy

alk. 59,90 

james
( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
Vaikuttavat aineet Dapoxetin

Kuvaus

Mikä on Priligy?

Priligy on geneerinen lääke, jota käytetään miesten ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon.

Mihin tätä lääkettä käytetään?

Tätä lääkettä käytetään sekä nuorten että vanhempien miesten ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon.

Miten Priligy toimii?

Yksi miesten ennenaikaisen siemensyöksyn hoitoon saatavilla olevista lääkkeistä on Priligy, jonka vaikuttava aine on dapoksetiini. Tämä aine mahdollistaa pidemmän ja paremman seksin ilman välitöntä siemensyöksyä. Mutta mitä dapoksetiini tarkalleen ottaen on? Dapoksetiini kuuluu samaan aineryhmään kuin hormonit, jotka estävät serotoniinin tai onnellisuushormonin takaisinottoa. Valmistamme nämä aineet itse. Ne saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi ja onnelliseksi ja lisäävät tunteitasi.

Miehillä, jotka ejakuloivat liian nopeasti, on vaikeuksia tämän kanssa. Tämä johtuu suuresta määrästä stimulaatiota, jonka he kokevat rakasteluistunnon aikana. Hidastamalla näiden ilohormonien ylimääräistä tuotantoa on mahdollista viivyttää tunteita, jotka voivat johtaa ennenaikaiseen siemensyöksyyn, mahdollisimman pitkään. Lisäksi Priligyn vaikuttava aine dapoksetiini antaa meille paremman hallinnan siemensyöksyyn. Tuntuu kuin voisit viivyttää siemensyöksyäsi niin kauan kuin haluat. Voit myös helposti valita, milloin haluat ejakuloida kumppanisi kanssa.

Ota Priligy yhdestä kolmeen tuntia ennen seksiä suuren vesilasillisen kera. Älä koskaan ota enempää kuin yksi pilleri päivässä, ei enempää kuin kolme viikossa eikä koskaan päivittäin. Jos mahdollista, älä syö raskasta ateriaa ennen tämän pillerin ottamista. Kevyt ateria lisää Priligyn tehoa. Paras aika ottaa Priligy riippuu useista tekijöistä, kuten kehon painosta. Mitä enemmän painat, sitä enemmän aikaa tarvitset kuin vähemmän painava henkilö. Myös edellisenä iltana nautitulla alkoholimäärällä on tärkeä merkitys. Mitä enemmän alkoholia olet juonut, sitä tehottomampi Priligy on.

Kuinka tehokas tämä lääke on?

Oikein käytettynä Priligy on tehokas lääke miesten ennenaikaisen siemensyöksyn estämiseen.

Priligyn ostaminen

Jos et halua mennä oman lääkärisi luokse saadaksesi tämän lääkkeen ennenaikaiseen siemensyöksyyn, voit turvallisesti ja laillisesti ostaa Priligy-valmistetta meiltä ilman reseptiä. Tämä on mahdollista, koska vahvistettu lääkäri tarkistaa täyttämäsi lomakkeen nähdäkseen, liittyykö lääkkeen käyttöön mahdollisia riskejä. Jos tällaisia riskejä ei havaita, lääkäri kirjoittaa sinulle reseptin. Sen jälkeen voimme lähettää lääkkeen nopeasti antamaasi osoitteeseen.

( Resepti + Lääke + Toimitus 24 kuluessa )
TILAA NYT